آخر هفته بارانی و برفی در گلستان

مدیرکل هواشناسی گلستان از ورود سامانه سرد سیبری از پنجشنبه به استان خبرداد و گفت: در زمان فعالیت این سامانه، بارش برف را علاوه بر نوحی کوهستانی، در مناطق کوهپایه‌ای و سردسیر استان نیز خواهیم داشت.

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از عصر و شب پنجشنبه چهارم دی‌ماه، با نفوذ امواج سرد سیبری از سمت شمال شاهد بارش باران، پدیده مه غلیظ در مناطق کوهستانی و ریزش برف در مناطق کوهستانی، کوهپایه‌ای و سردسیر خصوصاً در نواحی شرق و شمال‌شرق استان خواهیم بود.

وی با اشاره به کاهش ۶ تا ۸ درجه‌ای دمای هوا، خاطرنشان کرد: میزان بارش‌ها از شمال استان تا نواحی جنوبی استان، افزایشی خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی گلستان از صدور هشدار نارنجی خبرداد و گفت: این سامانه تا صبح شنبه در استان فعال خواهد بود.

داداشی با بیان اینکه جاده‌های کوهستانی طی این مدت لغزنده است، تصریح کرد: با توجه به‌شدت بارش‌ها، آبگرفتگی برخی معابر دور از انتظار نخواهد بود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99100100578
  • خبرنگار :