معاون پژوهشی دانشگاه خاتم‌الانبیاء بهبهان عنوان کرد

افزایش محصول با اجرای طرح پژوهشی "گل نرگس" و "مزارع یونجه"

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان بااشاره به موفقیت دو طرح پژوهشی"گل نرگس" و "مزارع یونجه" این دانشگاه در زمینه کشاورزی، گفت: اکنون این طرح‌ها مورد رضایت کشاورزان بهبهانی هستند.

لطف‌الله عمادعلی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که در کشور ما ۷۰ تا ۸۰ درصد پژوهش‌ها کاربردی نمی‌شوند، اظهارکرد: در کشورهای خارجی، پژوهش‌ها بیشتر به سمت کاربردی بودن پیش می‌روند و البته ما نیز در دانشگاه خاتم‌الانبیاء سعی کردیم در ارتباط با صنعت مانور دهیم و پژوهش‌ها را به سمت کاربردی بودن پیش ببریم. از سال ۱۴۰۰ آموزش عالی خوزستان تقریبا ما را مجبور می‌کند که با توجه به مشکلات مردم، بیشتر به سمت کاربردی بودن پژوهش‌ها پیش برویم زیرا بحث پایان‌نامه در ایران با موضوعات تکراری ارائه می‌شود.

وی با اشاره به آغاز طرح جامع کارآفرینی برای مقاطع کارشناسی در دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان از سال ۱۳۹۷، گفت: در این طرح دانشجویان علاوه بر گذراندن واحدهای درسی، یکسری بسته‌های مهارتی نیز به آن‌ها ارائه داده می‌شود که البته به صورت اجباری نیست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان عنوان کرد: همچنین با توجه به جامع محور بودن این طرح توانستیم مشکلات کشاورزی را تا حدی رفع کنیم که از محققان طرح نیز تجلیل شد. طرح کشاورزی شامل گل نرگس و مزارع یونجه هستند؛ در طرح گل نرگس با مطالعات دکتر معتمدی و تیم همکاری، کود زیستی تهیه شده باعث افزایش تعداد گل‌ها و سهولت در امر برداشت محصول شد.

وی درباره طرح مزارع یونجه نیز گفت: مزارع یونجه در بهبهان دارای کشت زیاد ولی برداشت کم بود که با توجه به این کود زیستی، این مشکل نیز رفع شد. اکنون در حال ثبت شرکت دانش‌بیان در مقیاس بزرگتر برای این طرح هستیم. همچنین اکنون این طرح‌ها مورد رضایت کشاورزان بهبهانی هستند.

عمادعلی ادامه داد: تفاهم‌نامه‌هایی در بحث زلزله با شرکت گاز بهبهان برای کمترین آسیب رساندن به خطوط لوله‌های گازی داریم، ضمن این‌که در خصوص شیلات و جنگل‌ها نیز در ارتباط با صنعت، توانستیم امتیازاتی در مورد افرادی که در این زمینه فعالیت دارند، به وجود آوریم.

وی بیان کرد: سال گذشته شرکت‌های دانش‌بیان مرکز رشد به سرپرستی خانم دکتر داستانیان از گروه برق علوم مهندسی دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء باتوجه به شیوع کرونا توانست الکل‌پاش بدون تماس را ثبت کند. الکل‌پاش‌ها قبل از این به صورت پدالی و تماسی بودند. همچنین ساخت دستگاه تب‌سنج و تولید ماسک سه لایه در خود دانشگاه انجام می‌شود. طرح‌های دیگری نیز وجود دارد که به دلیل مشکلات کرونا هنوز نتوانسته‌ایم آن‌ها را به انجام برسانیم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳۰ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99093023179
  • خبرنگار :