به گزارش ایسنا، در چند روز گذشته گزارشهایی درباره حمله هکری به صدها نهاد دولت فدرال و شرکتهای آمریکا منتشر شده که فورا رسانههای آمریکایی آن را به گردن یک عامل خارجی انداختند. خصوصا روزنامه واشنگتن پست مدعی شد که یک گروه هکری مرتبط با مسکو عامل آن است اما هیچ مدرکی در اثبات ادعای خود ارائه نکرد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا شنبه در پیامی توییتری نوشت، گستردگی این حمله هکری به شرکتها و نهادهای آمریکایی بسیار کوچکتر از آن چیزی است که رسانهها به تصویر میکشند. ترامپ که برای اولین بار از زمان اعلام این حمله هکری اظهارنظر میکرد، از رسانهها بابت مستثنی کردن مداخله بالقوه چین در این حمله انتقاد کرد.
رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت که این حمله ممکن است دستگاههای اخذ رای حین انتخابات سوم نوامبر را هدف گرفته باشد. لحظاتی بعد، توییتر روی این توییت برچسبی زد و اظهارات او درباره انتخابات را زیر سوال برد.
پیش از آن همچنین مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد که مسکو عامل حملات سایبری علیه آمریکاست. روسیه قویا این اتهامات را رد کرده و تاکید دارد که مدرکی برای اثبات آن وجود ندارد.
جو بایدن، رئیس جمهوری منتخب آمریکا هم پنجشنبه متعهد شد تا علیه عاملان این حملات سایبری اقدامی انجام دهد. او گفت حمله هکری اخیر مایه نگرانی زیادی شده است.
آژانس امنیت زیرساخت و امنیت سایبری آمریکا به تازگی هشدار داد که نهادهای دولتی فدرال، ایالتی و محلی، زیرساخت اساسی و نهادهای خصوصی در معرض خطر "جدی" به واسطه نفوذ از طریق "یک عامل تهدید پیشرفته" هستند که دستکم از مارس گذشته فعال بوده است.
براساس گزارشها، هکرها از طریق یک شرکت نرمافزاری مستقر در تگزاس موسوم به سولارویندز برای مختل کردن امنیت آژانسهای دولتی آمریکا تلاش کردند. دو کمیته مجلس نمایندگان آمریکا پنجشنبه اعلام کردند، تحقیقاتی را درباره این حمله هکری به جریان انداختهاند.
انتهای پیام