میرحیدر رضوی در گفتوگو با ایسنا، از ضرورت نصب و راهاندازی پایانه فروشگاهی خبر داد و اظهار کرد: مودیان مالیاتی فراخوان شده برای نصب و استفاده از صندوق فروشگاهی موظفند از سامانه صندوق فروش، صندوق ماشینی و تجهیزات مشابه استفاده کنند که این اقدام گامی جهت افزایش شفافیت اقتصادی، عدالت مالیاتی و رضایت مودیان و مبارزه با فرار مالیاتی خواهد بود.
وی افزود: بالغ بر ۵۰ شغل و حرفه مکلف به نصب و راهاندازی و استفاده از پایانههای فروشگاهی در سراسر استان شدهاند و طبق آمار ارائه شده تاکنون ۴۷ درصد فعالان حوزه درمان اقدام به ثبت پایانه فروشگاهی کردهاند.
این مسئول ادامه داد: دفاتر پلیس ۱۰+ با ۷۱ درصد بیشترین و آرایشگاههای مردانه و زنانه با ۳ درصد، مجموعههای فرهنگی ورزشی و میوه ترهبار فروشیهای مستقر در میدان ترهبار با ۱ درصد کمترین استقبال را برای ثبت و راهاندازی پایانه فروشگاهی داشتهاند.
مدیرکل امور مالیاتی امور مالیاتی استان زنجان، با اشاره به مشارکت حداقلی در زمینه نصب صندوق فروش از طرف برخی اصناف، تصریح کرد: نصب و یا استفاده نکردن از سامانه صندوق فروش فروشگاهی یا ثبت نکردن صورتحساب خرید و فروش، موجب تعلق جریمهای معادل دو درصد فروش خواهد بود.
رضوی یادآور شد: ماخذ محاسبه جریمه نصب و راهاندازی نکردن پایانه فروشگاهی، آن بخش از فروشی خواهد بود که عملیات آن در سامانه صندوق فروش ثبت نشده و یا اطلاعات آن در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار نگرفته است.
وی با اشاره به مزایای نصب صندوق فروشگاهی برای مشمولان این قانون، عنوان کرد: هزینههای انجام شده بابت خرید، نصب و راهاندازی سامانه صندوق فروش برای اولینبار اعم از سختافزار و نرمافزار متناسب با نیاز واحد شغلی با ارائه اسناد و مدارک مثبته از مالیات بر درآمد (عملکرد) قطعی شده اشخاص مشمول در اولین سال استفاده و یا سالهای بعد با رعایت مفاد آییننامه تبصره ۲ ماده ۱۶۹ قابل کسر خواهد بود.
این مسئول خاطرنشان کرد: اشخاص مشمول مکلفند مراتب تعطیلی، توقف دائم یا موقت فعالیت بیش از یک ماه خود را حداکثر تا یک ماه از تاریخ تعطیلی یا توقف از طریق درگاه عملیات الکترونیکی سازمان یا به صورت مکتوب به ادارات امور مالیاتی اعلام یا مراتب را از طریق پست سفارشی ارسال کنند.
انتهای پیام