علی برادر خوش فطرت، روز شنبه در برنامهی تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه صنعتی سهند به مناسبت هفته پژوهش، تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی سهند را ۱۸۳ نفر عنوان کرد و گفت: تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه ۱۷۱۰ و تعداد دانشجویان دکترای تخصصی ۴۸۸ نفر است.
وی با تشریح برخی از اقدامات پژوهشی و فناوری انجام شده در دانشگاه صنعتی سهند تبریز تا شهریور ماه سال جاری، اظهار کرد: در طول امسال، ۲۰ طرح پژوهشی خارج از دانشگاه منعقد شده و ۱۰ طرح پژوهشی خارجی اتمام یافته در دانشگاه داشتیم؛ تعداد طرحهای پژوهشی داخل دانشگاه در حال اجرا ۱۰ مورد و تعداد طرحهای پژوهشی داخلی خاتمه یافته پنج مورد است.
وی، تعداد پایان نامههای کارشناسی ارشد و رسالههای دکتری دانشگاه صنعتی سهند در سال ۹۸-۹۹ را ۴۷۱ مورد و تعدادی پایان نامههایی که مورد حمایت مالی صنایع یا دستگاههای اجرایی قرار گرفتهاند را ۱۶ مورد عنوان کرد و گفت: تعداد مقالات چاپ شده در نشریات ISC هفتاد و پنج مورد و تعداد مقالات چاپ شده در نشریات ISI چهارصد و هشتاد و شش مورد بوده و ۱۴۹ مورد مقاله نیز به طور مشترک با نویسندگان خارجی نوشته شده است.
به گزارش ایسنا، خوش فطرت ادامه داد: تعداد شرکتهای دانش بنیان دانشگاه صنعتی سهند، ۱۶ مورد، تعداد واحدهای فناور ۲۶ مورد، تعداد هستههای نوآوری، هشت مورد و تعداد اختراعات ملی و بینالمللی، ۲۳ مورد است.
وی با تشریح برخی از فعالیتها و دستاوردهای اخیر در حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی سهند، اظهار کرد: پذیرش پژوهشگران پسادکتری با حقوق، حمایت از مقالات مروری، فرصتهای مطالعاتی، افزایش حمایت از پایان نامههای کارشناسی ارشد و رسالههای دکتری، راه اندازی مرکز کارآفرینان و متخصصان خارج از کشور با اعتبار اولیه ۵۰۰ میلیون تومان، از جملهی این اقدامات به شمار میآیند.
وی، توسعه و ارایه هفت محصول با تکنولوژیهای بالا و متوسط در بحران مربوط به بیماری کرونا و آغاز اجرای شش طرح پژوهشی، عقد قراردادهای پژوهشی مشترک با دانشگاههای خارج از کشور (ترکیه و چین) را از دیگر دستاوردهای دانشگاه صنعتی سهند در حوزهی پژوهش، عنوان کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی سهند در ادامه با اشاره به چالشهای موجود و راهکارها در حوزه پژوهش، اظهار کرد: تامین هزینههای انجام پژوهش و فرآیند مالی و هزینه کرد طرحهای پژوهشی از جمله چالشهای موجود در این زمینه هستند.
وی در بخش پایانی سخنانش، افزایش انگیزه هیات علمیها برای نوشتن پروپوزال و پیگیریهای بعدی، عقد تفاهم نامهها و اجرا و پیگیری مستمر آنها تا رسیدن به مرحله عقد قرارداد و پیگیریهای بعدی و کوتاه کردن فرایند واریزیهای طرحهای پژوهشی را ازجمله راهکارها برای برطرف کردن چالشهای موجود بر سر راه پژوهش، عنوان کرد.
انتهای پیام