به گزارش ایسنا، در آینده فضاپیمای "اوریون" مجهز به "ماژول خدمات اروپا"(European Service Module) در جایی بسیار دورتر از زمین که تاکنون یک وسیله سرنشین دار فرستاده نشده است، پرواز خواهند کرد.
این ویدئو مروری بر اولین پرواز بدون سرنشین این فضاپیما در ماموریت آرتمیس دارد و علاوه بر آن به نقش ماژول خدمات اروپایی که نیروی فضاپیما را تأمین میکند نیز پرداخته است.
این فضاپیما برای سرعت گرفتن از جاذبه ماه کمک خواهد گرفت و یک پرواز از نزدیک (Flyby) در ماه انجام خواهد داد و سپس ۷۰ هزار کیلومتر از ماه فاصله خواهد گرفت(تقریباً نیم میلیون کیلومتر از زمین فاصله خواهد گرفت) که این فاصله بیشترین فاصلهای خواهد بود که تاکنون انسان سفر کرده است.
اوریون در سفر بازگشت به زمین، پرواز از نزدیک دیگری را در ماه انجام خواهد داد. کل این سفر حدود ۲۰ روز طول خواهد کشید و با فرود آمدن در اقیانوس آرام بدون ماژول خدمات اروپا پایان مییابد زیرا این ماژول در طی سفر از هم جدا شده و به طور بی خطری در جو میسوزد.
دومین مأموریت آرتمیس نیز یک طرح پرواز مشابه خواهد داشت اما در این پرواز فضانوردان حضور خواهند داشت. در سومین مأموریت آرتمیس نیز فضانوردان به سطح ماه منتقل خواهند شد.
ماژول خدمات اروپا سهم آژانس فضایی اروپا در فضاپیمای اوریون ناسا است که فضانوردان را به ماه و فراتر از آن خواهد فرستاد. این ماژول نیاز فضانوردان به برق، آب، اکسیژن و نیتروژن را فراهم خواهد کرد و فضاپیما را در دمای مناسب و روند طبیعی نگه خواهد داشت.
ماژول خدمات اروپا دارای ۳۳ رانشگر، ۱۱ کیلومتر سیم برق، چهار سوخت موشک و دو مخزن فشار است که همه این تجهیزات با هم برای پیشرانش و نیروی لازم برای زنده نگه داشتن فضانوردان در هنگامی که از زمین دور هستند، عمل میکنند. جای هیچ خطایی وجود ندارد.
انتهای پیام