حبیبالله خجسته پور، سخنگو و جانشین رییس ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا در حاشیه ی جلسه ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا که 29آذر ماه برگزار شد ضمن تبریک فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و با تشکر از تلاش و زحمات مجموعهی پرسنل بهداشت و درمان و بویژه پرستاران استان سمنان اظهار کرد: هم اکنون چهار شهرستان میامی ، مهدیشهر، سرخه و آرادان در وضعیت زرد و چهار شهرستان سمنان ، شاهرود ، دامغان و گرمسار در وضعیت رنگ بندی نارنجی کرونایی قرار دارند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان ادامه داد: باِ توجه به مصوبهی ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا اصناف و مشاغل مختلف استان بجز گروه یک (۱) ، طی امروز و فردا ۲۹ و ۳۰ آذر ماه حداکثر تا ساعت ۱۸ مجاز به فعالیت خواهند بود.
وی اضافه کرد: در تاریخ ۲۹ و ۳۰ آذر ماه محدودیت تردد از ساعت ۲۰( هشت شب) تا ۴ صبح بدون در نظر گرفتن وضعیت رنگبندی کرونایی در داخل تمامی شهرهای استان اعمال خواهد شد.
سخنگوی ستاد مدیریت مقابله با کرونا در استان سمنان همچنین با اشاره به در پیش بودن آخرین شب یلدای قرن گفت: تقارن شب یلدا با روز پرستار بهعنوان تلنگری جدی برای همه ی ماست و امسال بهترین تبریک بهمناسبت روز پرستار، عدم برگزاری دورهمیهای یلدایی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی است که امیدواریم با همراهی تمامی اقشار مختلف استان شاهد تغییر رنگ شهرها و تبدیل آنان به وضعیت سفید باشیم.
جانشین رییس ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا همچنین با تاکید بر ضرورت انجام دورکاری کارکنان دولت بر اساس مقررات مربوطه نیز گفت: دور کاری کارکنان دولت بر اساس شیوه نامه ها و پروتکلها و بر اساس رنگبندیهای اعلام شده همچنان به قوت خود باقی بوده و تمامی مدیران استان در تمام ادارات و ارگانهای دولتی ملزم به رعایت دقیق آن هستند.
خجسته پور در پایان از استان سمنان خواست همچون گذشته با رعایت پروتکل های بهداشتی و همراهی با مجریان ستاد مدیریت مقابله با کرونا در کاهش میزان شیوع ویروس و مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری یاریگر کادر بهداشت و درمان باشند.
انتهای پیام