جلال جلالی زاده در گفت و گو با ایسنا، درباره ایجاد تشکیلات جدید اصلاح طلبان برای انتخابات ۱۴۰۰، اظهار کرد: هر حرکت سیاسی و اجتماعی باید بعد از مدتی نسبت به عملکرد خود بازنگری داشته باشد تا نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنند. اصلاح طلبان هم از این قاعده مستثنا نیستند.
وی ادامه داد: تشکیلات جدید اگر بخواهد روند تشکیلات قبلی یعنی شورای عالی سیاستگذاری را طی کند شاید موفق نشود اما اگر تصمیم گرفته شود که سطح همکاری و هماهنگی اصلاح طلبان ارتقا یابد، این تشکیلات می تواند تجربه موفقی شود. البته به شرطی که احزاب اصلاح طلب دنبال سهم خواهی نباشند. از سویی تشکیلات اصلاح طلبان باید فراگیرتر شده و شخصیت هایی از اقوام و مذاهب را هم در برگیرد در حالیکه برخی احزاب اصلاح طلب نسبت به اقوام و مذاهب دیدگاه مثبتی ندارند و همین مسأله بر پایگاه رای آنها تاثیر منفی می گذارد.
جلالی زاده با اشاره به اینکه این اقدام شورای هماهنگی جبهه اصلاحات برای ارائه مانیفست انتخاباتی و ایجاد تشکیلات جدید باید زودتر انجام می شد، خاطرنشان کرد: اما حالا که اراده ای برای ایجاد ساختاری جدید فراهم امده است، باید اقدامات با تأمل و تأنی بیشتری انجام شده و تصمیم عجولانه ای گرفته نشود. البته فضای سیاسی و انتخاباتی هم سرد است و شاید کندی عمل اصلاح طلبان ناشی از همین فضای سرد و امید کم آنها نسبت به گرم شدن تنور انتخابات باشد.
این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی درباره میزات شانس موفقیت اصلاح طلبان در انتخابات۱۴۰۰، گفت: اگر اصلاحات با برنامه و هماهنگ باشد، شانس موفقیت دارد چون مردم خاطره خوبی از دولت اصولگرایان ندارند. البته دولت روحانی ضربه بدی به اصلاح طلبان زد و موجب ناامیدی مردم از این جریان سیاسی شد. اصلاح طلبان باید برای مردم توضیح دهند که همه اقدامات دولت نباید به حساب اصلاح طلبان نوشته شود.
وی در پایان اظهار کرد: اگر هدف اصلاح طلبان صرفا رسیدن به قدرت باشد، مردم از آنها حمایت نمی کنند اما اگر شعار دفاع از حقوق مردم، توسعه اقتصادی و سیاسی و ما مشکلات معیشتی را مطرح کرده و برای آن برنامه عملی داشته باشند، مردم به آنها اقبال نشان می دهند.
انتهای پیام