رییس دانشگاه فردوسی مشهد:

روحیه کنجاوری و پژوهشگری در جامعه باید زنده بماند

رییس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: روحیه کنجکاوی و پژوهشگری در جامعه باید زنده بماند. اگر این روحیه زنده بماند و حمایت شود، دیر یا زود نتیجه خود را خواهد داد.

دکتر محمد کافی در حاشیه افتتاحیه و رونمایی نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار خراسان رضوی که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به این که هفته پژوهش با شرایط کرونایی در تاریخ ماندگار خواهد شد، اظهار کرد: از تمام پژوهشگران و فناوران بابت تلاش‌هایی که در جهت رفع نیازهای جامعه و فراهم کردن بستر پژوهش برای محصول قابل عرضه در بازار انجام می‌دهند، تشکر می‌کنم. همچنین قدردان کسانی هستیم که با وجود تمام محدودیت‌ها برای تسکین آلام بشریت و بیماران این ویروس ویرانگر جهاد کرده‌اند. 

وی افزود: جهان آن چیزی نیست که با چشم قابل رؤیت است. در دل هر ذره دنیایی وجود دارد که با چشم دیده نمی‌شود، اما پژوهشگران و فناوران با ابتکار و تلاش خود می‌توانند به نادیدنی‌هایی که انسان‌های عادی آن را نمی‌بینند، دست پیدا کنند. پژوهشگران با پشتکار می‌توانند مشکلات این دنیای پیچیده را سر و سامان دهند.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد: پژوهش ممکن است میوه زودگذر نداشته باشد. بخشی از پژوهش کاربردی است و به سرعت به فناوری تبدیل شود اما بخش زیادی از پژوهش همانند درختی است که سالیان سال زمان می‌برد تا ثمر دهد.

کافی گفت: درست است که از پژوهشگران و فناوران برتر تقدیر می‌کنیم، اما دست پژوهشگرانی که طرح‌های پژوهشی‌شان با شکست مواجه شده را می‌فشاریم. مهم این است که روحیه کنجکاوی و پژوهشگری در جامعه زنده بماند. اگر این روحیه زنده بماند و حمایت شود، دیر یا زود نتیجه خود را خواهد داد. کافی است از ۱۰۰ طرح پژوهشی، پنج طرح به نتیجه مطلوب برسد، آن وقت سایر پژوهشگران می‌آموزند که چگونه باید به سمت حقایق و واقعیت هستی حرکت کنند تا آیندگان از تجربیات آنان استفاده کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99092620381
  • خبرنگار : 50093