سرهنگ"امین یادگارنژاد"در تشریح جزییات این خبر گفت: در پی انتشار اخبار تولید واکسن کرونا، شاهد انجام تبلیغات گسترده با مضمون "فروش و واگذاری این دارو در فضای مجازی و به خصوص شبکههای اجتماعی" هستیم.
این مقام مسئول افزود: مجرمان سایبری با شگردهای مختلف نظیر اعطاء واکسن کرونا در قبال ثبت نام در تورهای مسافرتی و یا تبلیغات فریبنده، ثبت نام برای آزمایشی انسانی تزریق واکسن کرونا در کشورهای خارجی به همراه تور توریستی و تفریحی و مواردی از این قبیل در صدد کلاهبرداری از شهروندان هستند.
یادگارنژاد با اشاره به اینکه در صورتی که هرگونه تبلیغ و فروش دارو و واکسن از طریق فضای مجازی جرم تلقی می شود و با متخلفین این حوزه برخورد قانونی خواهد شد و گفت: تنها مسیر واقعی برای دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی صرفاً مجاری قانونی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است.
وی به شهروندان توصیه کرد: فریب تبلغات پر زرق و برق فضای مجازی را نخورده و به هیچ وجه به صفحه های تقلبی اعتماد نکرده و از قرار دادن اطلاعات بانکی خود در اختیار گردانندگان این صفحات پرهیز کنند.
رییس پلیس فتا استان کرمان خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده موارد این چنینی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریتهای سایبری با ما در میان بگذارند.
انتهای پیام