پیوستن یک استراتژیست پرسابقه جمهوریخواهان به حزب دموکرات

استیو اشمیت، یکی از استراتژیست‌های پرسابقه جمهوریخواهان اعلام کرد، بعد از ۳۰ سال همراهی‌اش با این حزب، به حزب دموکرات ملحق می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، اشمیت این تصمیمش را در جریان پادکست "میدان مبارزه" که روز دوشنبه و طی بحث به مجری آن، دیوید پلاف، درخصوص دادستانهای جمهوریخواه ایالات و اعضای جمهوریخواه مجلس نمایندگان که از شکایت بی نتیجه ایالت تگزاس علیه نتایج انتخابات در چند ایالت در دادگاه عالی حمایت کردند، اعلام کرد.

اشمیت به پلاف گفت: من ۲۹ سال را به عنوان یک جمهوریخواه گذراندم، من دو سال و نیم را به عنوان یک مستقل گذراندم و در بعد از ظهر امروز نامم را به عنوان یک عضو حزب دموکرات ثبت خواهم کرد.

وی در ادامه اظهاراتش گفت: زیرا در آمریکای امروز، این تنها حزب دموکرات – قدیمی‌ترین حزب سیاسی در جهان – است که پایبند به ایده‌ها و آرمانهای آزادی آمریکایی است.

اشمیت سابقه کار کردن برای کمپین ریاست جمهوری جان مک کین، سناتور جمهوریخواه فوت کرده، را در سال ۲۰۰۸ و همچنین کمپین جورج دبلیو. بوش، رئیس جمهور اسبق آمریکا در سال ۲۰۰۴ دارد.

این جمهوریخواه اسبق سال ۲۰۱۸ از این حزب جدا شده و خودش را به عنوان مستقل معرفی کرد. او یکی از سرسخت‌ترین منتقدان رئیس جمهور آمریکا بوده و همچنین از بنیانگذاران پروژه لینکلن، یکی از کمیته‌های اقدام سیاسی برجسته مخالف ترامپ است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ آذر ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99092620143
  • خبرنگار : 71415

برچسب‌ها