خسارت ۱۵۰ میلیارد تومانی سیلاب به شهرستان تفت

فرماندار شهرستان تفت از خسارت ۱۵۰ میلیارد تومانی سیلاب و روان آب در نقاط روستایی این شهرستان به زیرساخت‌ها، زمین‌های کشاورزی، قنوات و منازل مسکونی مردم خبر داد.

«علیرضا نوکار» در حاشیه بازدید از مسیل سیلاب‌های این شهرستان، تصریح کرد: با بارش‌های روز ۱۶ آذر سال جاری و جاری شدن روان آب و سیلاب در نقاط روستایی شهرستان تفت، خسارت ۱۵۰ میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها، زمین‌های کشاورزی، قنوات و  منازل مسکونی در نقاط مختلف شهرستان تفت به‌ ویژه بخش گاریزات این شهرستان وارد شده است.

وی با بیان این که اطلاعات مربوط به خسارات توسط کارشناسان دستگاه‌های ذی‌ربط جمع‌آوری‌ و به اداره کل مدیریت بحران استان یزد ارسال شده است، گفت: پس از بررسی کارشناسی در این اداره کل به‌ منظور تخصیص اعتبار برای مرمت آسیب‌های وارده به مدیریت بحران کشور ارسال می‌شود.

فرماندار با اظهار امیدواری از تخصیص اعتبار موردنیاز برای مرمت این خسارات توسط دولت، خاطرنشان کرد: از چند روز گذشته دستگاه‌های ذی‌ربط شهرستانی با حضور در مناطق آسیب‌دیده فعالیت خود در راستای مرمت زیرساخت‌های دچار آسیب را آغاز کرده و امیدوار هستیم با اختصاص بودجه موردنیاز این بازسازی سرعت بیشتری به خود بگیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری تفت، نوکار در این بازدید که با حضور «احسان سعادتمند» بخشدار گاریزات و «حمیدرضا عفت» سرپرست اداره راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای شهرستان انجام شد، از مسیل‌ها، سیل بندها، پل‌ها و راه‌های ارتباطی روستاهای کهدوئیه، دیزران، رشکوئیه، عباس‌آباد کوار، کفه مرتاضیه و مسیر ریل راه‌آهن یزد- اقلید بازدید و ضمن بررسی خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر هماهنگی‌های لازم جهت تسریع در رفع مشکلات پیش‌آمده را به عمل آورد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ آذر ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99092620033
  • خبرنگار :