مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خبر داد:

اجرایی شدن ۹۵ درصد طرح ابرار در خراسان جنوبی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه امسال در طرح ابرار برای خراسان جنوبی 103 کیلومتر راه روستایی پیش بینی شده است که تاکنون به ۱۳۷ کیلومتر رسانده‌ایم، گفت: تاکنون بالغ بر ۹۵ درصد اجرایی شده است.

اسدالله جلال زاده امروز سه شنبه ۲۵ آذر در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری اظهار کرد: به دنبال فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در تاریخ 26 آذرماه سال 62 مبنی بر تخلیه کشتی های منتظر در بندرهای جنوبی کشور ۲۶ آذر به عنوان روز حمل و نقل نام گذاری شده است.

وی با بیان اینکه راهداران در سخت ترین شرایط کاری به مردم و کاربران جاده ای خدمت گذاری می کنند افزود: در این راستا به پاس قدردانی از این راهداران یکم دی ماه که آغاز فصل زمستان و شروع بارندگی های زمستانی می باشد روز راهدار نام گذاری شده است.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: این اداره کل با طول ۱۷ هزار کیلومتر راه در سطح استان در بخش راهداری خدمت گزار مردم است.

جلال زاده تصریح کرد: در بخش حمل و نقل در ۹ ماهه ۹۹ در بحث سفرهای انجام شده در پایانه مرزی ۴۵ درصد افزایش صادرات را شاهد بودیم. امسال ۳۵ درصد کاهش مسافران در بحث حمل و نقل عمومی را شاهد بودیم.

وی از رشد ۴۷.۳ درصدی تناژ صادرات در خراسان جنوبی خبر داد و خاطرنشان کرد: در خراسان جنوبی ۶۸ شرکت حمل و نقل و حدود ۱۰ هزار راننده فعالیت دارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال ۹۸ حدود ۵ هزار و ۹۰۰ تن تناژ بار در استان جا به جا شده است یادآور شد: در این راستا در ۹ ماهه نخست امسال ۷ درصد تغییر افزایش را شاهد بوده‌ایم.

جلال زاده با اشاره به اینکه در خصوص جا به جایی مسافر نیز در سال ۹۸ بالغ بر یک میلیون و هشتصد و هشتاد و هفت هزار نفر مسافر جابجا شدند اظهار کرد: در ۹ ماهه امسال با توجه به شیوع کرونا در بحث جابجایی مسافر ۳۵ درصد کاهش را شاهد بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه در بحث ترانزیت نیز رشد خوبی را در استان شاهد بودیم، افزود: در پایانه مرزی ماهیرود ۲۰ هکتار عرصه که شامل سالن‌های تجاری، مسافری و خدماتی است و آمادگی کامل برای انجام خدمات و ارائه خدمات به صورت شبانه روزی را دارد و این امر به رشد صادرات و توسعه منطقه کمک شایانی می‌کند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه در بحث نگهداری راه ها، روکش های آسفالت، تعریض محور و نگه داری جاده ها انجام می‌شود گفت: همچنین همکاران ما در طرح های مختلف اعم از سفرهای نوروزی، تابستانی و زمستانه خدمت رسانی می کنند.

جلال زاده بیان کرد: در خصوص نگهداری راه با توجه به وسعت استان و بارندگی هایی که صورت گرفت، آسیب هایی به رویه جاده ها وارد کرد همکاران ما اقدامات زیادی انجام دادند و در این راستا به دلیل کمبود اعتبارات به سوی روش های نوین روکش آسفالت حفاظتی پیش رفتیم.

وی با اشاره به اینکه در خصوص انجام روکش میکرو خراسان جنوبی حرفی برای گفتن دارد خاطرنشان کرد: در این راستا در ۳ ماهه اول امسال استان برتر و ۶ ماهه اول جزو ۵ استان برتر بودیم.

جلال زاده با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته در بحث اجرای نوارهای لغزنده اولین استان کشور بودیم یادآور شد: این امر کاهش سطح تصادفات و تجاوز به چپ را به همراه داشته است.

وی با بیان اینکه نصب، تعمیر تابلوهای اطلاعاتی و به روز رسانی تابلوها در جاده های استان انجام شده است اظهار کرد: با توجه به اینکه خراسان جنوبی استانی کویری است و کویر برای کاربران جاده خسته کننده است، در بحث شیب شیروانی عملیات خوبی انجام شد و جهش بالایی در ایجاد شیب شیروانی ها داشتیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی گفت: اجرای طرح ملی ابرار با هدف بهره‌گیری از امکانات، ماشین آلات، کاهش هزینه و افزایش سرعت عمل در تکمیل و ساخت راه‌های روستایی به صورت جهادی به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای واگذار شده است.

جلال زاده بیان کرد: در راستای اجرای این طرح، علاوه بر راه‌هایی که دارای قرارداد احداث در حوزه راه و شهرسازی استان‌ها است جمعاً بالغ بر دو هزار و 500 کیلومتر راه روستایی در سطح کشور طی مدت یک سال تکمیل شده است.

وی با بیان اینکه امسال در طرح ابرار برای خراسان جنوبی 103 کیلومتر راه روستایی پیش بینی شده است که تاکنون به ۱۳۷ کیلومتر رسانده‌ایم، خاطرنشان کرد: تاکنون بالغ بر ۹۵ درصد اجرایی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه در سطح خراسان جنوبی در شاخص های جمعیتی، درصد بالایی از روستاها از نعمت جاده آسفالته برخوردار هستند.

جلال زاده با بیان اینکه در بحث اعتبارات ملی و استانی کاهش نداشته ایم یادآور شد: در بحث راه های روستایی این افزایش چشمگیر بوده و اعتبارات استانی فراتر از پیش بینی جذب شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی با بیان اینکه احداث پل های عابر پیاده، رمپ های ورود و خروج مجتمع های تازه تاسیس در دستور کار است گفت: در بحث نظارت جاده ای، 69 ایستگاه ثبت تخلف سرعت در جاده ها نصب شده است که ایمنی کاربران را انجام می دهد.

جلال زاده با اشاره به اینکه در ۹ ماهه امسال نسبت به سال گذشته رشد بالایی در ثبت تخلفات جاده‌ای داشته ایم گفت: در بحث مرکز مدیریت راه در ۶ ماهه اول امسال رتبه نخست را در بین ادارات کل کسب کردیم.

وی بیان کرد: تخلفات حوزه حمل و نقل رصد می شود و چنانچه مسافران شکایتی از حوزه حمل و نقل و بار داشته باشند پس از ثبت می شود از طریق کمیسیون های ذیربط بررسی و برخورد می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی به اقدامات شاخص اداره کل راهداری در سال ۹۹ اشاره و اظهار کرد: در ۹ ماهه امسال دو سیل در استان داشتیم که در این راستا توانستیم کمترین زمان را در انسداد راه ها داشته باشیم و این نشان می‌دهد همکاران ما همیشه آماده هستند و هیچ راهی امسال بیشتر از ۱۲ ساعت مسدود نبوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه توسعه راهدارخانه ها انجام شده است خاطرنشان کرد: راهداری به صورت محور را در دستور کار قرار دادیم.

جلال زاده به طرح نگه داری زمستانه اشاره کرد و گفت: این طرح در ۲۰ آذرماه با همکاری دستگاه های خدماتی آغاز شد و تا ۲۵ فروردین ماه ادامه دارد و بر اساس این طرح همکاران ما در قالب ۳۳ راهدارخانه در سطح استان آماده باش هستند.

وی با بیان اینکه در این طرح ۵۷ تیم راهداری در قالب ۷۶ دستگاه سنگین راهداری فعالیت می کنند افزود: تمام دستگاه های گشت راهداری و ۱۴۵ نفر نیروی راهدار در هنگام بارندگی آماده باش کامل هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی گفت: ترمیم دیوار های هدایت انجام و دپوی شن و نمک(۱۰ هزار تن شن و ۵۰۰ تن نمک) در سطح استان و اماده گردیده است که در زمان لازم استفاده شود.

جلال زاده افزود: به هموطنان توصیه می شود در زمان بارندگی ها حتما به موارد ایمنی توجه کامل داشته باشند و قبل از سفر وسایل ایمنی اعم از همراه داشتن زنجیر چرخ و وسیله گرمایش را چک کنند و باتوجه به محدودیت های کرونایی از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: همکاران ما به صورت ۲۴ ساعته در مرکز مدیریت راه ها با تلفن و سامانه پیامکی ۱۴۱ آماده پاسخگویی هستند و افراد می توانند از این طریق از وضعیت راه ها مطلع شوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی با بیان اینکه آماده سازی راهدارخانه ها انجام شده است و همکاران ما جوابگوی کاربران جاده ای هستند گفت: همکاران ما در قالب ۴۸۰ نفر پرسنل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خود را خدمت گذار مردم می دانند.

جلال زاده با بیان اینکه امسال ۳۵ درصد کاهش مسافران در بحث حمل و نقل عمومی را شاهد بودیم افزود: در بخش حمل و نقل عمومی مسافر بسته هایی حمایتی در خصوص خسارت هایی که به رانندگان وارد شده بود توزیع شد و همچنین تسهیلاتی برای آنان در نظر گرفته شد و افراد متقاضی به بانک معرفی شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال بالغ بر ۲۷۰ کیلومتر روکش در سطح استان انجام شده است.

شناسایی ۶۱ نقطه حادثه خیز در خراسان جنوبی

محمد فدوی، معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه با توجه به دستورالعمل سازمان ۶۱ نقطه حادثه خیز دیگر شناسایی شده است گفت: این نقاط در سامانه جامع راهداری ثبت شده است و انشالله با اعتباراتی که تعلق می گیرد در سال های آتی این نقاط نیز رفع خواهد شد.

وی اظهار کرد: در خراسان جنوبی ۳۱ نقطه مصوب داشتیم و با توجه به اعتبارات در جهت رفع آن اقدام کردیم.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۱۷ نقطه حادثه خیز رفع شده است افزود: ۳ نقطه حادثه خیز دیگر در دست اقدام داریم.

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه برای باقیمانده نقاط در سال‌های آتی اقدام خواهیم کرد بیان کرد: با توجه به دستورالعمل سازمان ۶۱ نقطه حادثه خیز دیگر شناسایی شده است.

فدوی تصریح کرد: این نقاط در سامانه جامع راهداری ثبت شده است و انشالله با اعتباراتی که تعلق می‌گیرد در سال‌های آتی این نقاط نیز رفع خواهد شد.


مهدی گرجی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی نیز در این نشست اظهار کرد: حوزه حمل و نقل در مباحث حمل و نقل بار، مسافر، ترانزیت کالا رصد و پیگیری می‌کند.

وی با بیان اینکه در این حوزه مجوزهایی صادر می‌شود افزود: مجموعه این حوزه انجمن‌های صنفی هستند که نماینده صنف به عنوان پیگیری مباحث حمل و نقل در استان هستند.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی به عمر ناوگان حمل و نقل اشاره کرد و گفت: بحث نوسازی ماشین الات از وزارت خانه پیگیری می‌شود.

گرجی با بیان اینکه در این راستا مجوز واردات ناوگان باری اروپایی تا ۳ سال ساخت صادر شده است یادآور شد: شروع عملیات واردات ناوگان از ده روز گذشته آغاز شده است.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۲۵ آذر ۱۳۹۹ / ۲۲:۳۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99092519921
  • خبرنگار :