تاکید اتحادیه عرب بر مخالفتش با الحاق جولان به اراضی اشغالی

اتحادیه عرب مجددا مخالفت خود را با تصمیم الحاق بلندی‌های جولان به اراضی اشغالی اعلام و این تصمیم را ملغی و باطل تلقی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از آناتولی، اتحادیه عرب به مناسبت سالگرد تصمیم رژیم صهیونیستی در الحاق جولان اشغالی به اراضی این رژیم در ۱۴ دسامبر ۱۹۸۱ بیانیه‌ای منتشر کرد.

در این بیانیه آمده است: این تصمیم ملغی و باطل است و به هیچ وجه، تاثیر قانونی بین المللی یا مشروعیتی ندارد. ادامه اشغال جولان سوریه مانعی در مقابل تحقق صلح عادلانه، فراگیر و همیشگی در منطقه است.

طبق این بیانیه، حدود چهار دهه از این تصمیم باطل و خصمانه اسرائیل می‌گذرد و اسراییل همچنان شهرک‌های یهودی نشین را در جولان ایجاد کرده و ساختار جمعیتی آن را تغییر می‌دهد و شهرک نشین‌ها را به آنجا انتقال می‌دهد و اراضی را مصادره می‌کند.

اتحادیه عرب از سازمان ملل و شورای امنیت خواست تا بر رژیم صهیونیستی إعمال فشار کرده تا این رژیم به تمامی قطعنامه‌های مشروع بین المللی پایبند باشد و مسئولان این رژیم به لغو هرچه سریعتر تمامی اقدامات خصمانه در اراضی جولان عربی اشغالی ملزم شوند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۵ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99092519139
  • خبرنگار : 71457