آنان که برای کسب ورودی پارالمپیک توکیو در زمین پرتابهای ورزشگاه تختی خرمآباد تمرین میکنند از لحاظ مالی در شرایط خوبی نیستند و مشکلها دارند.
این ورزشکاران پس از شیوع کرونا، هرگز از تمرین غافل نبوده و در خانه یا زمینهای اطراف خرمآباد به تمرین پرداخته تا از آمادگی بدنی بهدور نباشند.
هر چند سید حمید الیاسی، رئیس هیأت جانبازان و معلولان لرستان به ایسنا گفته است که "در روزهای اخیر با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان از ورزشکاران معلول تجلیل کردیم و مبلغی بهعنوان هدیه تقدیم شده" اما آنان هزینههای زیادی دارند.
با اینکه برخی از آنان در مسابقات رکوردگیری کشورمان شرکت کرده و ورودی پارالمپیک را کسب کردهاند اما در جدیدترین تصمیم اعلام شده که اسفند ۹۹ رکوردگیری نهایی برگزار میشود و پس از آن ماهیانه به کسانی حقوق پرداخت خواهد شد که سهمیه را کسب کنند.
برخی از این ورزشکاران متاهل و دارای فرزند هستند و در کنار ورزش باید هزینههای زندگی را نیز تامین کنند و شاید نتوانند با فراغ بال به تمرین بپردازند.
یکی دو نفر از این ورزشکاران با موتور به محل تمرین میروند، بعضیها با ماشین بار جابجا میکنند، برخی در تاکسیهای اینترنتی فعالیت دارند و بعضیها هم به سبب مشکلات فیزیکی فاقد درآمد هستند.
مصطفی بهرامی، مربیهای پرتابهای تیم ملی معلولان میگوید: پرتابگران لرستانی میتوانند پنج یا شش سهمیه پارالمپیک توکیو را کسب کنند و در این صورت شانس کسب مدال را در آوردگاه پارالمپیک نیز دارند.
یک ورزشکار که نمیخواست نامش فاش شود به ایسنا گفت: در مواقعی مجبور هستیم وام بگیریم تا اگر مدال کسب کردیم بتوانیم قسط آن را از پاداشها پرداخت کنیم.
به هر حال این ورزشکاران که شانس کسب مدال پارالمپیک را دارند الان نیازمند حمایت هستند تا بتوانند بار دیگر در میادین مهم بینالمللی افتخارآفرینی کنند، پس ای که دستت میرسد بسمالله...
انتهای پیام