با وجود تحریم های زورگویانه نمی توان به صلح اندیشید

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری اظهار کرد: یکی از مسائل مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد، موضوع خانواده است و به همین دلیل ما مرکزی به نام مرکز بین المللی گفتگوی خانواده را  با همکاری آیسسکو راه اندازی کرده ایم، چرا که معتقدیم گفتگو برای صلح از درون خانواده نشات می گیرد و برای دستیابی  به صلح جهانی نیز گفتگوها باید دو طرفه انجام شود و لازم است همه همکاری کنند.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در سمیناری مجازی که هم زمان با روز جهانی پیشگیری از اثرات تخریب جنگ و مخاصمات مسلحانه بر محیط زیست برگزار شد، گفت: به دلیل وجود تروریسم و ترور دانشمند برجسته ایرانی به دست رژیم صهیونیستی می‌توان گفت در منطقه امنیت وجود ندارد و این گونه مخاصمات اثرات منفی بسیاری بر روی محیط زیست و افراد آسیب پذیر از جمله زنان و کودکان دارد.

وی افزود: درگیری ها در عراق، افغانستان، سوریه، یمن، فلسطین و بخشی از آفریقا مانند لیبی اثرات مخربی را بر روی محیط زیست به دنبال دارد.

ابتکار با بیان اینکه سالهاست زنان و کودکان در فلسطین مورد خشونت قرار می گیرند و تروریست ها به پروتکل های الحاقی توجهی نمی کنند، گفت: قطع درختان در کشورهایی که مورد هجوم قرار گرفته اند بسیار رایج است.

وی تصریح کرد: با وجود تحریم های یک جانبه و زورگویانه و همچنین درگیری ها نمی توان به صلح اندیشید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده؛ این سمینار با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه، کلودیو پروویداس نماینده برنامه توسعه عمران ملل متحد در ایران، هومان لیاقتی رئیس مرکز صلح و محیط زیست و  لیلا فلاحتی مدیرکل امور بین الملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده برگزار شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۴ آذر ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 99092418742
  • خبرنگار :