ویدئو / «اربا دوشاب»، شیره‌ای با خواص فراوان

«اَربا دوشاب» از فرآوری خرمالوی جنگلی به دست می‌آید و در گیلان طرفداران زیادی دارد. خرمالوی جنگلی تنها در ماه‌های آبان و آذر وجود دارد و در همین ماه‌هاست که در گیلان، تهیه دوشاب از این میوه انجام می‌شود. محصول نهایی معمولا برای تهیه برخی تنقلات محلی یا به عنوان جایگزین مربا و عسل در وعده صبحانه استفاده می‌شود. به دلیل ارگانیک بودن خرمالوی جنگلی و خواص آنتی‌اکسیدانی آن، اربا دوشاب نیز از خواص فراوانی برخوردار است.

تصویربردار: معین آذری / تدوینگر: آرام توکلی

  • یکشنبه/ ۲۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: دیدنی‌ها
  • کد خبر: 99092317626
  • خبرنگار : 71602