به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی ماهنامه مدیریت ارتباطات، این شماره درباره آموزش آنلاین، مزایا و معایب و نسبت آن با عدالت آموزشی است که طرح جلد را نیز به همین موضوع اختصاص داده است.
با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، آموزش آنلاین به عنوان یکی از مهمترین راهحلها در دستور کار قرار گرفته که بیعیب و ایراد هم نیست. از نبود تبلت و اینترنت گرفته تا محتوا و کیفیت آموزشها. در همین رابطه مسعود سپهر در یادداشتی به این موضوع پرداخته است.
امیرعباس تقیپور، مدیر مسئول ماهنامه مدیریت ارتباطات نیز در سرمقاله شماره ۱۲۷ از تاثیر شکافهای طبقاتی و نابرابریها بر آموزش آنلاین نوشته و علی ورامینی، سردبیر مدیریت ارتباطات، از آموزش آنلاین به مثابه فرصتی برای دستیابی به عدالت آموزشی در مناطق محروم یاد کرده است.
علیرضا دهقان، استاد ارتباطات دانشگاه تهران و رضا شیرآلی، عضو گروه جامعهشناسی پزشکی انجمن جامعهشناسی ایران هم در مصاحبههایی درباره تشدید نابرابریها در آموزش آنلاین هشدار دادهاند. در این پرونده یادداشتها و مقالههایی از فاطمه باباخانی، محمدرضا نیکزاد، علیرضا هاشمیسنجانی، امیرعباس میرزاخانی، عظیم محمودآبادی، فرهاد محرابی و... نیز منتشر شده است.
صفحاتی با محوریت شبکههای اجتماعی و آینده آنها در شماره ۱۲۷ ماهنامه مدیریت ارتباطات، پروندهای درباره شبکههای اجتماعی گفتاری از دکتر محمدرضا سرگلزایی درباره والدین، نوجوان دیجیتال و تربیت اخلاقی نیز نوشته شده است.
سیداحمد قورتانی روشهای محافظت از کودکان و نوجوانان در شبکه اجتماعی فیسبوک را دستمایه یادداشت قرار داده است. علی قربانزاده نیز مقالهای از جکی آون را ترجمه کرده که در آن ۲۰ ترند برتر آینده رسانههای اجتماعی بررسی شده است.
در شماره جدید ماهنامه مدیریت ارتباطات، از چهرههای سرشناس ادبیات کشور به صورتبندی شخصیت ابراهیم گلستان پرداخته شده است.
گفتوگویی با موضوع تحلیل گفتمان وزیر امورخارجه از دیگر بخش های این ماهنامه است.
در بخش کتابخانه ماهنامه مدیریت ارتباطات، با علیرضا دباغ، نویسنده کتاب «چالشهای گفتمانی ظریف» گفت و گو انجام شده است. موضوع این کتاب تحلیل گفتمان صفحه فیسبوک محمدجواد ظریف است. دباغ در این کتاب با رویکردی برخاسته از تحقیقات کیفی در حوزه علوم ارتباطات، دلایل و چگونگی استفاده ظریف از یک شبکه اجتماعی برای گزارش لحظه لحظه مذاکرات هستهای ایران با کشورهای عضو گروه ۵+۱ را بررسی کرده است.
در شماره یکصد و بیست و هفتم ماهنامه مدیریت ارتباطات، آثار و نوشتارهایی از نیوشا طبیبی، شاهو صبار، ابوالفضل رجبی، مریم بهریان، مهدی آرکونتن، سیما مشایخی، امیر جدیدی، سحر صوفی، و... خوانده می شود.
شماره ۱۲۷ ماهنامه مدیریت ارتباطات و همچنین شمارههای قبلی این ماهنامه در وبسایت مگیران و پلتفرمهایی کتابخوان مانند «طاقچه» قابل مشاهده است. همچنین نسخه فیزیکی آن را می توان سفارش داد.
صاحبامتیاز این ماهنامه مؤسسه مطبوعاتی دایرهرنگی ایدهآل، مدیرمسئول: امیرعباس تقیپور، ️سردبیر: علی ورامینی، رئیس شورای سیاستگذاری: سید غلامرضا کاظمیدینان، طراح جلد: استودیو فا/ مهدی فاتحی، مدیر هنری: یوسف فروتن، دیگر همکاران ماهنامه مدیریت ارتباطات: بهروز تقیپور، بهنام تقیپور، روشن مهدوی، محدثه گودرزنیا، سمیرا کیانی است.
انتهای پیام