بهروز اکرمی ۲۲ آذرماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی با اشاره در پیش بودن شب یلدا، اظهار کرد: جای تاسف دارد که ما این روزها دغدغه شب یلدا داشته باشیم در حالیکه بیماری کووید ۱۹ همه مراسمهای مذهبی و ملی دنیا مانند مراسم حج و نوروز را تعطیل کرده است، اما سوال این است که با وجود این شرایط چرا باید دورهمی خانوادگی در یک شب به این میزان انرژی ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا را به خود صرف کند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر سه شهرستان تفرش، خنداب و زرندیه در وضعیت زرد قرارگرفته اند و باید دوسوم کارمندان در محل کار حاضر باشند، گفت: در باقی شهرستانهای دارای شرایط نارنجی، ادارات با یکدوم کارمندان فعال خواهند بود. البته باید اشکالات شهرستانهای نارنجی بررسی و رفع شود تا در وضعیت زرد قرار گیرند.
اکرمی افزود: متاسفانه همچنان با تجمعات و صفها روبرو هستیم که نقطه آسیب ما در این بیماری است و باید هر کاری که به ایجاد تجمع و صف منجر میشود، تعطیل شود.
وی با بیان اینکه قرار بود از شبکه شاد برای ترویج مباحث مرتبط با پیشگیری از شیوع این بیماری استفاده شود، نه اینکه فقط بستری برای اقناع عمومی جهت برگزار نشدن دورهمی باشد،، اظهار کرد: در برخی از روستاها و نقاطی که امکان استفاده از شبکه شاد وجود ندارد کمیته سه نفره متشکل از فرماندار، رییس شبکه بهداشت و رییس آموزش و پرورش به عنوان تصمیم گیرنده میتوانند اقدام به برگزاری کلاسهای حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی و اعمال محدودیت در تعداد دانشآموزان کنند.
معاون استاندار مرکزی اظهار کرد: باید اثرات اجرای طرح شهید سلیمانی نیز ارزیابی شود و در این راستا دانشگاه علوم پزشکی به این بررسی ورود کند.
به گزارش ایسنا؛ در این جلسه سرپرست آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به کسب رتبه دوم توسط استان در دسترسی به شبکه شاد، گفت: ۹۰.۶ درصد از دانش آموزان استان در شبکه شاد آنلاین هستند.
بهرام حسین آبادی افزود: ۳۰۰ روستا در استان به دلایل مختلف دسترسی به شبکه شاد ندارند که لازم است با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی کلاسهای حضوری برگزار شود.
در این جلسه معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی با تشریح اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی گفت: ۵۴۰ پایگاه مقاومت در استان فعال است که ۱۳۶ پایگاه سلامت را راهاندازی کرده اند، همچنین در قالب این طرح ۹۲۴ تیم سازماندهی شده و ۱۹۷۵ نفر آموزش دریافت کردهاند.
سرهنگ محمد گودرزی اضافه کرد: ۶۵۰ تیم مراقبتی، ۶۰۸ تیم نظارتی و تیمهای حمایتی در این راستا مشغول فعالیت هستند.
به گزارش ایسنا، رییس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی نیز با بیان اینکه بیشترین آسیب اصناف مربوط به آرایشگاه های زنانه و رستوران هاست که افراد بسیاری در این مجموعهها فعال بودهاند، افزود: رستوانها دارای کارگران بسیاری هستند و این قشر بیشترین ضرر را دیدند. آنها تاکنون هیچ بسته حمایتی دریافت نکرده اند و در واقع نمیدانیم این بستهها بین چه کسانی توزیع میشود؟
جمشید زند افزود: بیش از یک ماه است که آرایشگاههای زنانه تعطیل هستند و بخشی به صورت زیرزمینی کار می کنند، بهتر است که بخشی از خدمات مجاز دانسته شوند تا بتوان ضررها را جبران کرد.
انتهای پیام