حمید ملانوری، امروز جمعه ۲۱ آذر در نشست شورای اداری شهرستان بشرویه ادامه داد: اگر زعفران قاین، بهترین است پس باید محوریت توسعه زعفران، قاین باشد، در دیگر زمینهها مثل ذخایر معدنی و گردشگری به همین شکل، محورهای توسعه تعیین شوند.
به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: مدیران دستگاهها با فرماندهی فرمانداران باید مزیتهای هر منطقه را اولویتبندی کنند و مجموع این مزیتها باید در قالب سندی جمعآوری شوند و به عنوان مرجع در دستور کار قرار گیرند.
نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی گفت: اگر بر روی ظرفیتهای استان درست کار کنیم، ثروت و درآمدی که حاصل میشود صد برابر اعتبارات دولتی است و برای فعال کردن مزیتها باید از توان اهالی هر منطقه استفاده شود.
وی با اشاره به توانمندیهای گردشگری، معدن، کشاورزی و سایر بخشهای استان، گفت: اینکه از این استعدادها درست استفاده نشده، به دلیل کم کاری من و شماست که برنامهای عمل نکردهایم.
ملانوری افزود: ما در خراسان جنوبی با یک تناقض بزرگ محرومیت استان با وجود ثروت فراوان مواجهیم که این مسئله باید حل شود.
وی تصریح کرد: بهترین راهکار این است که تفکر توسعهای داشته باشیم و بپذیریم که باید توسعه اتفاق بیفتد.
استاندار خراسان جنوبی به نقش مدیران در تحقق این برنامه اشاره کرد و گفت: نمیشود در اتاق نشست و پشت میز، توسعه را دید.
وی افزود: اتاق برای برنامهریزی و انجام کارهای ستادی است اما کارهای عملیاتی باید خارج از محیط اتاق کار باشد.
ملانوری اظهار کرد: شوراهای شهر و روستا، سازمانهای مردم نهاد، گروهها و اقشار مختلف، همه میتوانند در این برنامه مؤثر باشند.
وی احصای شیوههای درونزا برای حل مشکلات را از راهکارهای توسعه برشمرد و گفت: ما باید از درون خودمان و با استفاده از توانی که داریم، منابع لازم را برای حل مشکلات تامین کنیم.
نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی بر خودداری از تفکرات جزیرهای تاکید کرد و گفت: هیچ کس نباید فکر کند که فقط باید حوزه کاری خودش را ببیند.
وی شرط تحقق توسعه را داشتن تعامل و همافزایی دانست و تاکید کرد: همه اقشار و گروهها باید در کنار هم وظیفهای به عهده بگیرند و کار را به گونهای پیش ببرند تا توسعه محقق شود.
ملانوری گفت: اگر وظیفهها براساس اولویت مشخص شود، درست برنامهریزی کنیم، کارها به خوبی تفکیک شوند و براساس زمانبندی پیش روند، فرصتی برای سیاسی بازی و انجام کارهای عبث نداریم.
وی افزود: وقتی کار سرعت پیدا کند و حرکت رو به رشد و پر شتاب توسعه شکل بگیرد، کسانی که نمیتوانند خود را با این شرایط وفق بدهند، خود به خود از گردونه حذف میشوند.
استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: دوره، دوره خدمت، کار، تدبیر و تلاش است و ما فرصتی برای از دست دادن نداریم.
وی گفت: با تحقق این برنامه میتوانیم شاهد اتفاقات خوبی در استان باشیم و دیگر نیاز نیست منتظر اعتبارات قطره چکانی دولتی بمانیم.
ملانوری درخصوص فعالیت بخش خصوصی در استان نیز افزود: فعالان استان در واحدهای تولیدی باید بدانند در قبال سرمایهای که از استان برداشت میکنند، مسئولیت اجتماعی دارند.
وی خاطرنشان کرد: سرمایهگذاران باید کاری کنند که مردم وجودشان را حس کنند.
وی از وظایف مدیران نیز بر شناخت کامل آنها از مسایل حوزه مدیریتی خود تاکید کرد و گفت: کسانی که میخواهند مسایل اجرایی را دنبال کنند، حتما باید بر محیط اجتماعی و حوزه مدیریتی خود اشراف داشته باشند.
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: مدیر باید در کنار دانش، تخصص و اطلاع از قوانین، مردمدار و دارای حسن خلق باشد.
وی افزود: انقلاب اسلامی شکل گرفته و این ظرفیتهای خدمترسانی را فراهم کرده تا حرمت و عزت مردم حفظ شود.
ملانوری خاطرنشان کرد: عدالت در توزیع خدمات باید در این قالب باشد که نیازهای واقعی درست دیده شوند و سرمایهها و منابع براساس اولویتهای هر منطقه توزیع شوند.
وی به شعار «خراسان جنوبی؛ تدبیر، تلاش، توسعه» اشاره کرد و گفت: برای عملیاتی کردن این شعار و رسیدن به توسعه همه جانبه، کمیتهای شکل خواهد گرفت.
استاندار خراسانجنوبی یادآور شد: مدیران و کارشناسان باید ضوابط و دستورالعملها را با تدبیر و اندیشه بومیسازی کنند، به گونهای که قوانین، نیازهای مناطق را پوشش دهند.
انتهای پیام
استاندار خراسان جنوبی:
استعدادها و ظرفیتهای استان محور توسعه باشند / ضرورت از یاد بردن واژه محرومیت
استاندار خراسان جنوبی گفت: استعدادها و ظرفیتهای استان باید محور توسعه باشند و ظرفیتهای توسعهای استان بر مبنای قابلیتهای هر شهرستان مشخص شود.