اکرم نجفی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در الموت، طارم و بوئینزهرا بازارچههای محلی را به جادههای روستایی آوردیم و نقاطی را شناسایی کردیم که البته بحث مستثنیات و اراضی ملی پیش آمده و در مرحله کارشناسی است و نمیتوانیم بگوییم که ۱۰۰ درصد به نتیجه رسیده باشد.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم کارشناسی به موضوع نگاه کنیم باید مرکزی ایجاد شود که بتواند فرآوری را انجام دهد، در طارم محصول اصلی زیتون است و تلاش داریم از فرآوری این محصول حمایت کنیم برای همین منظور شرکت تعاونی زیتون طارم سفلی که دهیاریها متولی آن است ایجاد شد تا فرآوری، روغنکشی و تبدیل آن به زیتونپرورده را در دستور کار خود دهد. همچنین روی محصولات و صنایع تبدیلی و تکمیلی تمرکز کردیم.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری قزوین گفت: اگر قرار است بازارچهای ایجاد شود اینگونه نباشد روستایی بیاید میوه باغش را بفروشد؛ در تلاش هستیم با فرآوری برای محصولش ارزشافزوده ایجاد کند و با سود بیشتر بفروشد البته صنایع تبدیلی و تکمیلی بیشتر مدنظر قرار دارد.
وی بیان کرد: در این شرایط اقتصادی اگر بخواهیم سرمایهگذاری را از جانب روستایی ببینیم باید محتاط برخورد کنیم چون شرایطی است که اگر همهجانبهنگری صورت نگیرد منتج به ضرر و زیان خواهد شد و مسلماً برای یک فرد روستایی این هزینه بالایی خواهد داشت.
نجفی خاطرنشان کرد: ما وقتی بهعنوان متولی وارد میشویم باید همه جوانب را ببینیم و یک گزینه مطمئن را ارائه دهیم؛ اگر قرار است بازارچهای راهاندازی شود این بازارچه از نظر دسترسی راهها و سهولت برای مسافر، امکان انتقال مواد اولیه و محصولات تولیدی به این بازارچه باید لحاظ شود و بتوانیم گزینه نهایی را ارائه کنیم تا تولیدکننده، عرضهکننده و مصرفکننده بیشترین سود را ببرند.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری قزوین یادآور شد: ایجاد بازارچه و عرضه محصولات کشاورزی منطقه جزو مواردی است که دفتر امور روستایی آن را در اولویتهای خود قرار داده و پیگیری میکند متأسفانه برخی ساختارها مربوط به یک اداره و یا سازمان نیست و باید مجموعهای از ادارات و سازمانها دخیل شوند که این امر انجام شود.
انتهای پیام