دکتر محمد فیضیان در گفتوگو با ایسنا با تبریک هفته پژوهش اظهار کرد: یکی از مشکلات پژوهشگران دانشگاه عدم تامین منابع مالی و وسایل آزمایشگاهی است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر پژوهشگران برای انجام پژوهشها از خود مایه میگذارند، اضافه کرد: با توجه به اینکه مواد شیمیایی و دستگاههای مورد نیاز آزمایشگاهی خارجی و با اعتبار ارزی تامین میشود با توجه به افزایش قیمت ارز توان خرید وسایل از عهده پژوهشگران خارج است.
معاون پژوهشی دانشگاه لرستان گفت: هماکنون مواد شیمیایی در بازار وجود دارد اما کیفیت ندارند و نتایج آزمایشگاهی دقیقی بدست نمیآید.
فیضیان با بیان اینکه جامعه باید پژوهش محور باشد، بیان کرد: همچنین باید به پژوهش اعتقاد داشت و آن را سرمایه دانست تا نتایج خوبی که از پژوهش احصاء میشود را بتوان در رفع مشکلات مورد استفاده قرار داد.
وی افزود: تغییر نگاه به پژوهش عزم ملی میطلبد و البته در این راستا فعال کردن بخش خصوصی بسیار مشکل است.
معاون پژوهشی دانشگاه لرستان عنوان کرد: برای رشد پژوهش باید برنامهریزی برای هیات علمی وجود داشته باشد که در این راستا دانشگاه لرستان توانسته است کارهای آزمایشگاهی گرانقیمت را با راهاندازی آزمایشگاه مرکزی بین ۹۰ تا ۹۵ درصد کارها را اعضای هیات علمی در دانشگاه لرستان انجام میدهند.
فیضیان افزود: علاوه بر دانشگاه لرستان دانشگاههای دیگر نیز از تجهیزات این آزمایشگاه استفاده میکنند.
انتهای پیام