به گزارش ایسنا، باتوجه به شیوع کرونا مسابقات اکثر رشته های ورزشی لغو و به زمان دیگری موکول شد. ژیمناستیک هم از این قاعده مستثنی نبود و اکثر رقابت های ورزشی لغو و به زمان دیگری موکول شد.
بسیاری از رشته ها تصمیم گرفته اند که رقابتهای خود را به صورت آنلاین برگزار کنند تا اینکه ورزشکاران از فضای رقابت جا نمانده و آمادگی خود را حفظ کنند. بدین منظور مسابقات آزاد و بین المللی ژیمناستیک در فضای اینترنت برگزار شد. مسابقات بین المللی ژیمناستیک که از سوی کشور پرتغال اطلاع رسانی شده بود با استقبال ۲۲ کشور همراه شد و نزدیک به ۳۰۰ ورزشکار از چهار قاره در این مسابقات حضور پیدا کردند. این مسابقات به صورت آنلاین برگزار شده و داوران نمرات خود را به صورت آنلاین ثبت می کردند. این مسابقات که در سکوت خبری برگزار شد به مدت ۱۸ ساعت به طول انجامید و افتخارات زیادی برای ایران به دست آمد.
مربیان ایرانی از سراسر کشور بلافاصله پس از اطلاع از برگزاری این مسابقات شاگردان خود را برای شرکت در این رقابت ها آماده کردند. شهرهایی مانند قزوین، سمنان، زرند کرمان، تهران، البرز، یزد و اصفهان در این مسابقات حضور داشتند.
این مسابقات که به صورت آزاد دنبال می شد با کسب ۱۲ مقام برای ایران پایان یافت. حضور دختران ژیمناست در رقابت های بین المللی پس از سالها به صورت آزاد و بدون کمک فدراسیون ژیمناستیک صورت گرفت.
بانی این رقابتها سرمربی تیم ژیمناستیک پرتغال بود. این رقابت ها در سه ماده استقامت، سرعت و تکنیک و در رده های زیر ۹سال، زیر ۱۲ سال و ۱۴ سال و بالای ۱۴ سال برگزار شد.
شهرهایی مانند قزوین، سمنان، زرند کرمان، تهران، البرز، یزد، اصفهان، تبریز، گرگان، تنکابن، بندر انزلی در این مسابقات حضور داشتند.
مقام های کسب شده در بخش تکنیک:
زیر ۹ سال:
امیر علی زاجکانی مقام اول، علی اصغر عربپور مقام دوم، پانیذ نقوی مقام سوم، پدرام فلاح خواه مقام سوم، ابوالفضل جعفری مقام سوم
مقام های کسب شده در بخش استقامت:
زیر ۹ سال:
دلسا قنبری مقام اول، پانیذ نقوی مقام دوم، پدرام فلاح خواه مقام سوم
زیر ۱۴ سال:
الیاس قنبری مقام اول، زینب صفری مقام دوم
مقام های کسب شده در بخش سرعت:
زیر ۹ سال:
ریحانه اخلاقی مقام اول، پانیذ نقوی مقام دوم، دلسا قنبری مقام سوم
زیر ۱۴ سال:
زینب صفری مقام اول
مینا دیبا مربی آکروباتیک ژیمناستیک که یکی از شاگردانش در این رقابتها قهرمان شد در گفتگو با ایسنا، در باره برگزاری این مسابقات گفت: این رقابتها در سه بخش تکنیک، سرعت و استقامت برگزار شد که ۳۰۰ شرکت کننده از چهار قاره و ۲۲ کشور حضور داشتند که در بخش سرعت و رده سنی زیر ۹ سال ریحانه اخلاقی توانست قهرمان شود. در این رقابتها حریفان جدی حضور داشته و رقابت های سنگینی انجام شد.
او افزود: مربیان ما از طریق کشور پرتغال متوجه برگزاری این مسابقات شدند و هیات ها هیچ اطلاع رسانی در این خصوص انجام ندادند. ریحانه اخلاقی توانست در ۱۸ ثانیه ۱۰ پرس بالانس را در چوپ بالانس انجام دهد و این درحالی است که او به مدت سه سال ژیمناستیک کار می کند.
به گزارش ایسنا، در این مسابقات کشورهایی مانند ژاپن، آمریکا، استرالیا، پرتغال، آلمان ، کانادا و مکزیک حضور داشتند.
انتهای پیام