به گزارش ایسنا، دکتر مهدی کشمیری در نشست آنلاین امروز با اشاره به برنامههای تجاری سازی فناوری در هفته پژوهش افزود: در هفته پژوهش سال گذشته برنامه "یارانه تجاری سازی" و" تقدیر از فناوران برتر" برگزار شد و این دو برنامه در سال جاری نیز اجرایی می شود.
وی اضافه کرد: در کنار این دو برنامه، برنامه دیگری با عنوان "هم سرمایه گذاری" با مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد.
کشمیری با اشاره به جزئیات این برنامه یارانه تجاری سازی، توضیح داد: عرضه کنندگان فناوری و متقاضیان دریافت فناوری در صورتی که در نمایشگاه دستاوردهای فناورانه موفق به عقد تفاهم نامه فروش و یا سرمایه گذاری شوند، در صورتی که این تفاهم نامه ها تبدیل به قرارداد شوند، از سوی وزارت علوم یارانه فناورانه پرداخت خواهد شد.
مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، با تاکید بر اینکه در سال گذشته ۳۰۰ تفاهم نامه با ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان میان عرضه کنندگان فناوری و متقاضیان فناوری منعقد شد، خاطر نشان کرد: از این تعداد ۱۱۴ تفاهم نامه تبدیل به قرارداد به مبلغ ۱۷۰ میلیارد تومان شدند که از این تعداد ۶۶ مورد برای پرداخت یارانه تجاری انتخاب شدند.
به گفته وی این ۶۶ قرارداد منتخب شامل قراردادهای فروش و سرمایه گذاری به ارزش ۱۳۶ میلیارد تومان بوده است که به این تعداد حدود ۴.۵ میلیارد تومان یارانه تجاری سازی اعطا شد.
کشمیری اضافه کرد: این میزان اعتبارات در سال گذشته از سوی وزارت علوم پرداخت شد ولی امسال این برنامه با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به معرفی فناوران برتر در هفته پژوهش سال گذشته، یادآور شد: در سال گذشته از ۶ فناور برتر تقدیر شد که به هر کدام از آنها مبلغ ۷۵ میلیون تومان اعطا شد که جمعا ۴۵۰ میلیون تومان بوده است.
قائممقام معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به برنامه هم سرمایه گذاری، اظهار کرد: این برنامه یک جریان حمایتی برای توسعه فناوری است که در آن صندوق نوآوری و شکوفایی تا ۴ برابر میزان سرمایه گذاری سرمایه گذاران، منابع مالی تامین خواهد کرد.
وی یادآور شد: در این زمینه تاکنون ۳۵ طرح ارسال شده است که از این تعداد ۱۰ طرح انتخاب شد و در دست بررسی است و در هفته آینده از این تعداد ۳ طرح توافق نامه آنها به امضا خواهد رسید.
انتهای پیام