محمدجمال حسین زاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره تاکیدات رئیس قوه قضائیه و برنامه های ویژه رئیس کل دادگستری استان مبنی بر لزوم افزایش حداکثری سازش در پرونده های قضایی، اظهارکرد: براین اساس ایجاد صلح و سازش را اولویت تمامی پرونده های قضایی در استان قرار داده ایم.
وی افزود: از سال گذشته باتوجه به این اولویت و به منظور کاهش تعداد پرونده های موجود در دستگاه قضایی و نیز ایجاد تالیف قلوب بین آحاد جامعه، برنامه ها و اقداماتی در دستور کار قرار گرفت که خوشبختانه نتایج و برکات قابل توجهی داشت.
مسئول پیگیری و اجرای دستورالعمل های رئیس قوه قضائیه در استان اضافه کرد: طبق تحلیل آماری که از پرونده های شعب دادگستری اعم از دادیاری، بازپرسی، کیفری یک، کیفری دو، حقوقی و اجرای احکام داشته ایم، تنها در ماه آبان حدود 2617 پرونده در استان منتهی به سازش شده است.
وی ادامه داد: با تحلیل این آمار و تعمیم آن به طول سال، سالانه حدود 31 هزار و 400 پرونده در کرمانشاه منتهی به سازش می شود.
حسین زاده کاهش تعداد مراجعین به دادگستری ها را یکی دیگر از نتایج ایجاد صلح و سازش در پرونده های قضایی دانست و افزود: اگر بابت هر پرونده بصورت میانگین چهار نفر به دادگستری ها مراجعه کننده داشته باشند، فقط در آبان ماه حدود 12 هزار و 500 نفر از تعداد مراجعین ما کم شده که این رقم در طول سال به 150 هزار نفر می رسد.
وی یادآورشد: همچنین اگر بطور میانگین هر پرونده مطروحه منتهی به تشکیل یک پرونده دیگر اعم از حقوقی و کیفری شود، می توانیم با ایجاد صلح و سازش از تشکیل حدود 30 هزار پرونده دیگر در دادگستریها جلوگیری کنیم.
این مسئول در پایان عنوان کرد: این آمار جدای از پرونده هایی است که در شوراهای حل اختلاف استان منتهی به سازش می شوند و تنها از طریق میانجیگران، مصلحین، متنفذین، بزرگان و ریش سفیدان سطح استان و قضات شعب مختلف دادگستری و با تلاش های رئیس کل دادگستری استان بدست آمده است.
انتهای پیام