ورود فاضلاب سراب قامیش عاملی موثر در آلودگی آب شرب سنندج

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان گفت: برای بهبود طعم و کیفیت آب شرب سنندج جدای از بحث انتقال آب از سد آزاد به قشلاق لازم است از ورود فاضلاب روستای سراب قامیش به مخزن سد جلوگیری شود.

کامران خرم امروز چهارشنبه (۱۴آذرماه) در ششمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه استانی سازگاری با کم آبی اظهار کرد: از نیمه دوم آبان ماه تاکنون متوسط بارندگی‌ها در استان 140 میلیمتر بوده است این در حالی است که این میزان نشان از افزایش 36 درصدی بارش‌ها نسبت به میزان بارش‌ها در دراز مدت سال گذشته داشته است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر ۴۷ درصد سد آزاد، ۸۰ درصد مخزن سد قشلاق، ۵۲ درصد سد سنگ سیاه، ۲۸ درصد سد بانه، ۴۵ درصد سد چراغ‌ویس و ۶۸ درصد سد گاران پر بوده و اغلب نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

خرم بیشترین میزان کسری منابع آب زیرزمینی را مربوط به دشت‌های دهگلان دانست و افزود: بیشترین میزان کسری در دهگلان و دشت‌های چاردولی و قروه در رتبه‌های دوم و سوم قرار می‌گیرند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در ادامه عنوان کرد: تاکنون 2 هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی استان خاک شناسی شده و حدود 76 ذرصد از اراضی کشاورزی استان به لحاظ ترکیبات فسفری فقیر است.

فرید سپری با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی کمترین میزان تاثیر در آلودگی‌های استان را دارد؛ اظهار کرد: میتوان گفت که در بخش باغداری استفاده بهره‌برداران از کودهای شیمیایی تقریبا به صفر رسیده و مصرف سموم در کشاورزی کردستان نصف میانگین کشوری است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۲ آذر ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99091209870
  • خبرنگار : 50294