سید عزیز موسوی، سرپرست جهاددانشگاهی استان گلستان در این دیدار گفت: جهاد دانشگاهی استان در قسمتهای مختلف آموزشی، اشتغال، فرهنگی و پژوهشی در حال فعالیت است.مرکز افکارسنجی ایسپا و خبرگزاری ایسنا در بخش فرهنگی، دو مرکز کوتاهمدت آموزشی در شهرهای گرگان و گنبدکاووس و پروژه دهکده گیاهان دارویی در گالیکش در بخش پژوهش از جمله بخشهای فعال در جهاددانشگاهی گلستان هستند.
وی بیان کرد: از دو سال گذشته جهاددانشگاهی در زمینه کشاورزی در شهرستان علی آبادکتول در فعالیت دارد. جهاددانشگاهی متولی توسعه کشت سیاهدانه در استان است و در سالجاری در شهرستان علی آباد کتول ۷۰ هکتار تحت پوشش سیاهدانه قرار گرفته است.
موسوی خاطرنشان کرد: ظرفیت سنجی برای بکارگیری پتانسیل های جهاد دانشگاهی در شهرستان علی آبادکتول انجام شده و می توانیم برای گسترش همکاری ها در زمینه مختلف آموزشی، پژوهشی و... در این شهرستان حضور پیدا کنیم.
محسن سوخته سرایی، فرماندار علی آبادکتول نیز این دیدار گفت: شهرستان علی آباد کتول ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه های آموزشی، اشتغال، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی دارد. جهاددانشگاهی می تواند نقش به سزایی در بکارگیری این پتانسیل ها داشته باشد و آماده همکاری کامل هستیم.
وی خاطرنشان کرد: برای برگزاری دوره های آموزشی، فضاهای آماده داریم و مشکلی از این بابت وجود ندارد.
فرماندار علی آبادکتول خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شغل اغلب مردم این شهرستان کشاورزی است، جهاددانشگاهی می تواند برای توسعه در این زمینه نقش مهمی ایفا کند.
انتهای پیام