به گزارش ایسنا، بنابراعلام تعمیرکار ۱۱۸، نصب سقف های کشسانی بسیار راحت می باشد و همین امر باعث شده تا امروزه سقفهای کششی جایگزین سقف های کاذب شوند. سقف کششی سرعت بالایی در نصب دارد و به صورت یکپارچه در ابعاد مختلف قابلیت اجرایی دارد.
سقف کششی چگونه نصب می شود؟
نصب سقف های کشسانی بسیار راحت می باشد و همین امر باعث شده تا امروزه سقفهای کششی جایگزین سقف های کاذب شوند. سقف کششی سرعت بالایی در نصب دارد و به صورت یکپارچه در ابعاد مختلف قابلیت اجرایی دارد.
اولین مرحله در نصب سقف کششی
اندازه گیری سقف کششی اولین مرحله در نصب سقف کشسانی می باشد. در ابتدا باید اندازه گیری سقف انجام بگیرد، فضا را به طور کامل نقطه گذاری می کنیم.
نامگذاری نقاط به این شکل انجام می گیرد که سمت چپ اولین نقطه ای که قرار داده ایم را A می نامیم و نقاط باقی مانده را در جهت عقربه های ساعت نامگذاری می کنیم. فاصله ی تمام نقاط را با تلرانس نیم سانتی از یکدیگر مشخص میکنیم.
نحوه تولید سقف کشسانی
. واحد نقشه کشی کشیدن نقشه را شروع می کنند و نقشه اتوکد را جهت برش آماده میکنند.
. در صورتی که طرح سقف کششی چاپی باشد، واحد گرافیک طرح را با توجه به ابعاد به سقف اضافه میکنند. باید توجه داشته باشید هنگامی که مرحله برش آغاز میشود، برش با توجه به نقشه اتوکد و چاپ به طرح گرافیک انجام میگیرد.
سقف را ۷ درصد از طول و ۷ درصد از عرض کم می کنند، تا خاصیت کششی آنها سالم باقی بماند.
. دور سقف هارپون قرار دارد. هارپون را با استفاده از جوش التراسونیک به دور سقف جوش می دهند.
. جهت اطمینان از سلامت متریال آزمایش های بسیاری انجام می گیرد.
. در مرحله آخر سقف کششی با توجه به استانداردهای از پیش تعریف شده بسته بندی و ارسال میشود.
سقف کششی
کارهایی که باید قبل از نصب سقف کششی انجام داد
ابتدا محیط را تمیز می کنیم و آن را برای نصب آماده می کنیم و سقف را از بستهبندی خود خارج میکنیم. نقشه روی بستهبندی را با نقشه سقفی که قرار است سقف کششی روی آن نصب شود تطبیق می دهیم. در صورتی که نورپردازی انجام میگیرد، نوع چینش و استاندارد نورپردازی باید در نقشه رسم شود.
زیرسازی سقف کششی و کار با پروفیل های مخصوص سقف کشسان
برای زیرسازی از پروفیل های آلومینیومی استفاده میکنند. ابتدا باید توجه داشته باشید که پروفیل کاملا به دیوار بچسبد و هیچگونه پستی و بلندی روی دیوار وجود نداشته باشد. در صورت وجود چنین مشکلی باید سطح دیوار را صاف کنیم.
با توجه به ابعاد پروفیل را فرم می دهیم و آن را به دیوار پیچ میکنیم. در صورت نیاز از رولپلاک هم استفاده میکنیم. استاندارد پیچ کردن پروفیل به این شکل است که ابتدا و انتهای پروفیل دارای دو پیچ به اندازه ۵ سانتیمتر از یکدیگر می باشند و بقیه پیچ ها را با فاصله ۱۵ سانتیمتر از یکدیگر پیچ میکنیم. البته با توجه به زیرسازی های مختلف مقدار کاملا متغیر خواهد بود.
مراحل نصب سقف کششی با چسب آکواریوم
درزهای احتمالی بین دیوار و پروفیل را پر میکنیم. این کار برای جلوگیری از فرار نور از کنار پروفیل ها و همچنین جلوگیری از ورود حشرات و گرد و غبار به داخل سقف انجام میشود. سقفهای دو یا چند سطحی جایگزین سقف های کاذب می باشند، برای ایجاد سطح از پروفیل های مختلفی استفاده میشود.
در حالت کلی پروفیل های A و H برای دیوار، پروفیل Z برای فرم دهی و ایجاد اختلاف سطح در اشکال چند سطحی، F برای سقف پروفیل، W برای نصب کردن دو سقف در کنار هم و پروفیل اپلای برای نصب سقف های اپلای در کارها مورد استفاده قرار می گیرند.
وسیله های مورد نیاز برای نصب سقف کششی
وسیله هایی که برای نصب سقف کششی استفاده می شوند عبارتند از: کارکردهای مخصوص که از آن برای باز و بسته کردن سقف استفاده می کنند. چهار گیره مخصوص که برای نگه داشتن سقف می باشند و جت هیتر که از آن برای حرارت دهی استفاده می شود.
معرفی خدمات سقف کششی در تبریز
جهت ثبت آگهی خودتان در صفحه مربوطه به سقف کششی در تبریز لطفا به سایت زیر مراجعه نمایید.
ما در سایت تعمیرکار ۱۱۸ دات کام سعی خود را به کار گرفته ایم تا برای کاربران محترم سایت اصناف معتبر شهر تبریز را معرفی نماییم تا بتوانند خدمات مورد نظر خود را با خیال راحت انتخاب نمایند.
https://tamirkar118.com
انتهای رپرتاژ آگهی