به گزارش ایسنا، بنابراعلام یاقوت سرخ، یکی از مهم ترین بخش هایی که عمده بودجه ی سازمان ها را به خود اختصاص داده اند، بخش مربوط به زیرساخت های مخابراتی و شبکه های کامپیوتری سازمان ها می باشد. پس اگر سازمان ها بتوانند در این بخش هزینه های شرکت را کاهش دهند، قادر به صرفه جویی اقتصادی قابل توجهی شده اند.
فرض کنید در سازمانی سرویس ها و اپلیکیشن های متعدد در حال خدمات دهی به کارمندان این شرکت هستند. اگر بخواهیم برای هر یک از این سرویس ها سرور مجزایی استفاده کنیم، بی شک هزینه ی هنگفتی صرف خرید سرورها خواهد شد.
حال فرض کنیم بتوانیم از یک سرور جهت ارائه دادن چندین سرویس استفاده کنیم، با انجام این کار هزینه های خرید سرور برای این سازمان به طور بسیاری کاهش پیدا خواهد کرد.
مجازی سازی، ترفند و تکنولوژی است که می توان با استفاده از آن از یک سرور برای ارائه سرویس های متعدد استفاده کرد. در مجازی سازی یک سرور فیزیکی تبدیل به چند سرور مجازی شده و هر یک از این سرورهای مجازی می توانند سرویس جداگانه و مخصوص به خود را ارائه دهند.
این موضوع باعث شده تا سازمان ها و ارگان ها سعی در راه اندازی مجازی سازی روی سرورهای خود داشته باشند، تا از این راه استفاده بهینه و موثری از سرورها و تجهیزات شبکه ای خود داشته باشند.
در این متن سعی داریم تا ارزان ترین سرورHP که می توان روی آن مجازی سازی انجام داد را معرفی کنیم.
معرفی سرور ML۳۰ G۹ :
یکی دیگر از سرورهای استاده شرکت اچ پی ، ML۳۰ می باشد.
این سرور مناسب برای شبکه های کوچک و ارائه سرویس های ساده می باشد. سرور ML۳۰ تنها یک اسلات پردازنده را دارا می باشد که برای این اسلات پردازنده میتوانیم از پردازنده هایی که در زیر آورده شده اند استفاده کنیم :
Intel® Xeon® E۳-۱۲۰۰ v۵ product family
Intel® Xeon® E۳-۱۲۰۰ v۶ product family
Intel® Core™ i۳
Intel® Pentium®
اگر از CPU های ذکر شده در بالا برای قرار دادن بر این سرور استفاده کنیم . تعداد ۲ و یا ۴ هسته پردازشی در اختیار ما قرار میگیرد.
این سرور دارای ۴ اسلات مموری می باشد و می توان مموری های DDR۴ UDIMM بر این اسلات ها قرار داد که این مموری ها از تکنولوژی Unbuffered ECC برا محافظت از اطلاعات استفاده می کنند. حداکثر ظرفیت مموری که می توان بر این سرور قرار داد ۶۴GB یعنی چهار عدد مموری شانزده گیگابایتی می باشد.
این سرورHPE دارای چهار عدد اکسپنشن اسلات است که می توان از آنها در جهت قراردادن کارت های جدید و مورد نیاز برای سرور استفاده کنیم.
درایوهایی که می توانیم برML۳۰ قراردهیم هم می توانند SFF باشند و هم LFF . که در صورت قراردادن درایوهای LFF می توانیم تعداد ۴ عدد و در صورت قراردادن هاردهای SFF می توانیم تعداد ۸ عدد درایو روی این سرور قرار دهیم.
همچنین هرکدام از این درایو ها میتوانند SAS و یا SSD یا SATA باشند. همچنین بر روی این سرور میتوانیم هم از هاردهای Hot plug و هم Non-hot plug استفاده کنیم.
بر روی ML۳۰ به صورت پیش فرض و On-board یک کارت شبکه دو پورتی با سرعت ۱Gb تعبیه شده است . که البته میتوانیم در صورت نیاز کارت شبکه با تعداد پورت و سرعت انتقال اطلاعات دیگر بر روی اکسپنشن های این سرور قرار دهیم تا نیاز ما را برطرف کنند.
همچنین متناسب مدل ML۳۰ که خریداری می کنید یک استوریج کنترلر روی سرور اچ پی خریداری شده وجود خواهد داشت که این استوریج کنترلرها یا Dynamic Smart Array B۱۴۰i و یا Smart Array P۴۴۰ خواهد بود که B۱۴۰i فقط قابلیت پشتبانی از درایو های SATA را دارا می باشد.
همچنین شرکت اچ پی، جهت راحت تر شدن مدریت روی سرورهای خود قابلیت ILO را بر سرورها خود قرار داده است. که ML۳۰ نیز از این قاده مستثنی نبوده، دارای پورت ILO می باشد.
امیدواریم با ارائه این مطلب شما را در انتخاب مموری مناسب برای سرورتان کمک کرده باشیم. در صورت وجود هرگونه ابهام و نیاز به راهنمایی های بیشتر با کارشناسان شرکت شبکه گستران یاقوت سرخ به آدرس ۷۱۱۸۹-۰۲۱ تماس حاصل نمی آید و یا به سایت شرکت یاقوت سرخ به آدرس www.Ysorkh.net مراجعه کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی