فاطمه شفیعی، مدیر فرهنگسرای تخصصی رسانه (وابسته به سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان)، با اعلام این خبر به ایسنا گفت: کشور ایران یکی از کشورهای حادثهخیز دنیا محسوب میشود و علاوه بر حوادث طبیعی از قبیل سیل و زلزله که این سالها بیشتر با آن مواجه بودهایم، حوادث غیرطبیعی مختلفی را نیز پشت سر میگذارد اما با وجود وفور این اتفاقات، تجربه و شواهد نشان میدهد که «روزنامهنگاری بحران» آنطور که باید و شاید مورد توجه برنامهریزان آموزش رسانهای و اصحاب خبر قرار نگرفته است.
وی ادامه داد: خبرنگاری و روزنامهنگاری، یک حرفه پر تنش است. اصحاب رسانه تا حدودی کار خود را در فضای اضطراب آمیز و گیر و دارهای روحی و حتی جسمانی پی میگیرند و این درحالی است که زمان وقوع یک حادثه و بحران، این اضطرابها افزایش یافته و به نوعی تحمیل حواشی روحی آن بر جامعه رسانهای بیشتر از سایر مردم است.
مدیر فرهنگسرای تخصصی رسانه، خاطر نشان کرد: رونامهنگاری بحران یک ژانر مهم و تأثیرگذار در فضای رسانهای جهان است تا جایی که غولهای رسانهای دنیا، خبرنگاران خاصی را برای این حوزه تربیت میکنند و سرویسهای قوی برای این بخش دارند؛ در نهایت میبینیم حتی اخبار بحرانهایی را که در کشورشان رخ نمیدهد، چگونه سلسلهوار و منسجم منتشر میکنند.
شفیعی بحران را یک فشارزایی روانی - اجتماعی بزرگ و ویژه دانست که باعث در هم شکسته شدن انگارههای متعارف زندگی و واکنشهای اجتماعی میشود و با آسیبهای جانی و مالی، تهدیدها، خطرها و نیازهای تازهای که به وجود میآورد، همراه است.
وی تأکید کرد: در میانۀ بحران نقش خبرنگاران در چگونگی انعکاس مسئله و مدیریت اخبار در بحران بسیار چشمگیر است و به همین منظور اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان با همکاری فرهنگسرای تخصصی رسانه، وبینار آموزشی «خبرنگاری در بحران» را با حضور رامین رادنیا که روزنامه نگار و مدیر پرتال سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران است، برگزار میکند.
مدیر فرهنگسرای تخصصی رسانه، یادآور شد که علاقهمندان برای شرکت در این وبینار میتوانند امروز (شنبه_۸ آذر) رأس ساعت ۱۶ از طریق لینک https://www.skyroom.online/ch/esf-farhang/fan توسط مرورگر کروم وارد کارگاه آموزشی شده و با انتخاب گزینه مهمان، از مطالب ارائه شده در آن بهرهمند شوند.
انتهای پیام