به گزارش ایسنا اولین افسر زن در نیوزلند که این لباس را به تن کرده امیدوار است که این طرح سایر زنان مسلمان را به پیوستن به نیروی پلیس تشویق کند.
"زینا علی" اولین افسر پلیس زن خواهد بود که کلاه با حجاب یونیفرم پلیس را به سر می گذارد.
پلیس نیوزیلند تأیید کرد که آنها با دانشکده طراحی دانشگاه "ماسی(Massey)" رایزنی کرده اند تا لباس باحجاب متناسب با کار پلیس طراحی کنند.
به گفته زینا علی پلیس و تیم طراحی دانشگاه Massey در طول مراحل طراحی بسیار به این نکته که زنان مسلمان باید حجاب داشته باشند، توجه کرد و وی امیدوار است که این ابتکار، باعث افزایش انگیزه زنان مسلمان برای پیوستن به پلیس شود.
زینا علی به "نیوزلند هرالد" گفت که پس از حمله تروریستی یک مرد مسلح استرالیایی مسیحی به مساجد محلی و کشته شدن 51 نفر تصمیم گرفت که به نیروی پلیس بپیوندد.
سایر کشورهای غیر مسلمان از جمله انگلیس و اسکاتلند یونیفرم با حجاب برای زنان مسلمان معرفی کرده اند.
پلیس شهری در لندن و اسکاتلند به ترتیب لباس فرم با حجاب را در سال 2006 و 2016 تأیید کردند.
در استرالیا نیز پلیس ویکتوریا به افسران پلیس زن اجازه می دهد، حجاب داشته باشند.
این موارد حاکی از افزایش آستانه پذیرش کشورها نسبت به حجاب و مسلمانان است در حالی که در برخی کشورها از جمله فرانسه استفاده از حجاب را در مکان های عمومی ممنوع کرده اند.
زنان و دختران مسلمان نمی توانند در مدارس فرانسه و ادارات دولتی حجاب داشته باشند و کوچکترین نمادی از ایمان و اعتقاد به اسلام را با خود نشان دهند.
در 17 سپتامبر، چند نماینده پارلمان فرانسه در اعتراض به مشارکت یک زن باحجاب در مجلس، پارلمان را ترک کردند.
به گزارش پایگاه خبری پلیس به نقل از سایت خبری "موروکو " "مریم پوجتو" رهبر اتحادیه دانشجویی فرانسه با اظهارات و برخوردهای تندی در مورد انتخاب خود برای پوشیدن حجاب مواجه شد.
انتهای پیام