زینب پارسافخر در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری بین ادارهکل امور زنان و خانواده استانداری خوزستان و کانون وکلای استان که امروز (۴ آذرماه) برگزار شد، با بیان اینکه برخی مواقع آسیبهای اجتماعی به دلیل عدم اطلاع زنان و خانوادهها از امور حقوقی رخ میدهد، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم از ظرفیت این کانون برای آگاهسازی شهروندان و به ویژه زنان در خصوص موارد حقوقی و در نتیجه کاهش آسیبهای اجتماعی و به ویژه خشونت علیه زنان باشیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: یکی از دلایلی که موجب ایجاد مسائل حقوقی برای زنان میشود موضوع عدم آگاهی آنها از امور حقوقی است؛ باید زمینه و بستر لازم برای آموزشهای حقوقی زنان مانند دیگر دستورالعملهای آموزشی فراهم شود و به جد در زمینه آموزش حقوقی وارد شویم.
سرپرست ادارهکل امور زنان و خانواده استانداری خوزستان با اشاره به ارتباط مستمر کانون وکلا با خانوادهها و مواجهه با مشکلات آنها، گفت: همه تلاش ما برای داشتن جامعهای عاری از تنش است تا خشونت و تبعیض علیه زنان، رفع شود و همچنین در زمینهآگاهسازی زنان نسبت به حقوق خود گام برمیداریم.
وی با اشاره به هدف از انعقاد تفاهمنامه همکاری بین امور بانوان استانداری خوزستان و کانون وکلا تصریح کرد: هدف از انعقاد این تفاهمنامه آموزش زنان است تا از بروز آسیبهای اجتماعی پیشگیری شود؛ با پیشگیری، شاهد کاهش تعداد پروندههای جدید و کاهش ناهنجاریها در جامعه خواهیم بود.
پارسافخر افزود: مشکل اصلی ما، در نحوه اجرای قوانین در حوزه زنان و خانواده است؛ در بسیاری از قوانین و چارچوبها، وضعیت خوبی داریم اما برخی قوانین نیز نیاز به بازنگری دارند.
سرپرست ادارهکل امور زنان و خانواده استانداری خوزستان گفت: استفاده از ظرفیت وکیل معاضدتی، یکی از اهداف ما در این تفاهمنامه است. برخی از زنان که دچار مسائل حقوقی میشوند که به دلیل مشکلات مالی، برای استیلای حقوق خود با مشکل مواجه میشوند که امیدواریم در این شرایط، از ظرفیت وکیل معاضدتی بهره ببریم.
وی افزود: در برگزاری کارگاههای حقوقی نیز افراد تاثیرگذارتر آموزش داده میشوند تا آنها نیز آموزشهای حقوقی را به زیر مجموعههای خود منتقل کنند.
پارسافخر بیان کرد: برای اینکه آموزشها به بطن جامعه تسری یابد، افراد قوی و تاثیرگذار باید غنی شوند تا آموزشها را به زیرمجموعههای خود منتقل کنند. جوامع هدف آموزش، بر اساس نقش آنها در جامعه انتخاب میشوند که یکی از گروههای هدف این آموزشها، زنان کارآفرین هستند.
وی با اشاره به فعالیت سازمانهای مردمنهاد در زمینه مشکلات کودکان کار گفت: با توجه به اینکه امور بانوان خانواده استانداری خوزستان دبیر مرجع متناظر حقوق کودک در استان است، میتوانیم برای کودکان زیر ۱۸ سال برنامههایی اجرا کنیم.
سرپرست ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با بیان اینکه کانون وکلا بین جامعه مقبولیت و مشروعیت دارد، افزود: بر اساس تخصص کانون وکلا، از ظرفیت تمام سازمانها و شرکتهای مستقر در خوزستان استفاده میکنیم تا آموزشها به خوبی ارائه شود.
پارسافخر با اشاره به برخی از مفاد این تفاهمنامه، گفت: این تفاهمنامه در زمینه رفع مشکلات زنان آسیبپذیر است؛ تهیه و ارائه پیشنهادات اصلاحی و مشارکت در فرآیند تدوین پیشنویس قوانین و مقررات، برگزاری سمینارها و دورههای تخصصی، برگزاری کارگاهها و دوررههای و آموزشی به منظور ارتقای علمی توان طرفین تفاهمنامه و برگزاری دورههای آموزشی توسط کانون وکلا بر اساس اعلام نیاز ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، برخی از مفاد این تفاهمنامه هستند.
انتهای پیام