ناظر قوه مقننه عنوان کرد

چند توصیه به نماینده برگزیده مدیران مسئول در هیات نظارت

ناظر قوه مقننه در هیات نظارت بر مطبوعات اظهار کرد: نماینده منتخب مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات باید بداند که امانتی در اختیار دارد و این امانتی که در پرتو آراء عمومی به دست آمده، فرصتی برای خدمت صادقانه و سازنده است. 

به گزارش ایسنا، غلامرضا منتظری ـ ناظر قوه مقننه در هیات نظارت بر مطبوعات ـ درباره امنیت انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات، با بیان اینکه «با این روش‌ها ضریب خطا بسیار کاهش پیدا می‌کند»، اظهار کرد: با ساز و کارهایی که اتخاذشده، به صحت و سلامت انتخابات خوشبین هستم اما باز هم اعتقادم بر این است که پس از برگزاری هر دوره، باید آسیب‌شناسی شکل بگیرد تا در گام‌های بعدی با موفقیت بهتری برگزار شود. اگر نقطه نظرات سازنده و مفید را بپذیریم، می‌توانیم ضریب اعتماد را در جامعه هدف افزایش دهیم.

او در پاسخ به این پرسش که چه توصیه‌ای برای نماینده منتخب مدیران مسئول دارد، خاطرنشان کرد: هر انسانی در هر عرصه‌ای که بار مسئولیت برعهده‌اش گذاشته می‌شود، طبیعتا از دیدگاه دیگران بیشتر مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت؛ لذا باید از هر جهت ضریب دقت، هوشمندی و ژرف‌اندیشی خود را در اتخاذ تصمیمات افزایش دهد و همچنین باید همواره در این اندیشه باشد که امانتی در اختیار دارد و این امانتی که در پرتو آراء عمومی به دست آمده، فرصتی برای خدمت صادقانه و سازنده است. 

منتظری ادامه داد: یادمان باشد اگر به مسئولیت‌ها نگاه امانت داشته باشیم، آن را حفظ و از آن حراست و سعی می‌کنیم به دیگران درست تحویل بدهیم. همچنین احساس وابستگی به آن نداریم و چون امانت است می‌دانیم که روزی از ما باز پس گرفته می شود؛ اما اگر به مسئولیت به چشم طعمه نگاه کنیم، حس مالکیت خواهیم داشت و آن زمان واژه «من» متولد می‌شود که زنگ خطر است. 

نماینده قوه مقننه در هیات نظارت بر مطبوعات خاطرنشان کرد: نماینده منتخب باید هر از گاهی با شماری از افرادی که در انتخاب او نقش داشته‌اند در جلساتی به ارزیابی و تحلیل بنشیند. وقتی مجموعه‌ای آستین همت بالا زده و این مسئولیت سنگین را به یک نفر سپرده است، انتظار می‌رود که بر مبنای اصل فرهنگ پاسخگویی، با برگزاری نشست‌های منظم هم به رشد خود کمک کند و هم اینکه در کوله‌بار تجربه‌اش پیشنهادهای دیگران را نیز به همراه داشته باشد تا وقتی در هیات نظارت بر مطبوعات لب به سخن باز می‌کند با تکیه بر داده‌های ارزشمند علمی و تجربی باشد؛ چراکه نتیجه تصمیمی که اتخاذ می‌کند به همه اهالی مطبوعات برمی‌گردد. 

منتظری با بیان اینکه «نماینده منتخب باید صدای رسای رای‌دهندگان باشد»، اظهار کرد: نماینده منتخب باید پرچم عدالت و انصاف را بر بام اندیشه خود به اهتزاز درآورد. او باید بتواند بدون هیچ حب و بغضی، چتر حمایتی خود را باز کند و به این فکر نکند که آیا می‌خواهد دوره بعد حضور داشته باشد یا نه؛ چراکه در این صورت عصای احتیاط به دست می‌گرفت و شجاعت او کمرنگ می‌شود. زمانی از حضرت علی (ع) پرسیدند که چگونه نمازمان را با حضور بخوانیم؟ حضرت پاسخ دادند که تصور کنید آخرین نماز شما است.‌ نماینده منتخب نیز باید تصور کند این آخرین فرصتی است که فرصت خدمت به اهالی مطبوعات در اختیار او قرار گذاشته شده است. اگر ثمره حضورش خوب بود حتماً می‌تواند در ادوار بعدی اعتماد جامعه هدف را به خود جذب کند. 

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ آذر ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۶
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 99090403374
  • خبرنگار : 71548