عزیز رحیمی با بیان اینکه کشت از اواخر آبان آغاز شده و تا بهمن ماه نیز امکان پذیر است، اظهار کرد: برداشت خاکشیر بسته به تاریخ کاشت از اواخر اردیبهشت آغاز و تا تیر ماه ادامه دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی فارس، رحیمی با بیان اینکه مرودشت بزرگترین تولید کننده خاکشیر در استان فارس است، خاطرنشان کرد: شهرستان مرودشت بیش از ۶۰ درصد کل خاکشیر استان را تولید میکند.
رحیمی بیان کرد: محصول تولیدی عاری از هرگونه سموم و کودهای شیمیایی است و میتوانیم از این محصول به عنوان محصول گواهی شده نام ببریم.
مدیر جهاد کشاورزی مرودشت با بیان اینکه کشت مکانیزه این محصول رو به افزایش است، یادآور شد: با مکانیزه کردن کشت و برداشت هزینه تولید کاهش و رغبت کشاورزان برای کشت این گیاهان دارویی افرایش خواهد یافت.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: قیمت مناسب، نبود آفات و بیماریها و تولید محصول ارگانیک به دلیل استفاده نکردن از سم و کود در تولید خاکشیر از مزایایی کشت این محصول است.
رحیمی از این محصول به عنوان کم توقعترین محصول نام برد و یادآور شد: کشت این محصول در اراضی که از شبکه سد دروزن مشروب میشوند و اراضی که از حاصلخیزی کمتری برخوردارند بسیار حائز اهمیت است.
به گزارش ایسنا خاکشیر از گیاهان دارویی است که پیشتر به شکل خودرو رشد میکرد و اکنون به عنوان یکی از محصولات بخش کشاورزی مورد توجه قرار گرفته است.
انتهای پیام