در قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا استان مطرح شد؛

لزوم افزایش نقاهتگاه‌های زنجان

معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: با توجه به افزایش شناسایی بیماران کرونایی با تست سریع کرونا در استان برای پیشگیری از ابتلای سایر افراد خانواده به این بیماری باید نقاهتگاه‌های استان افزایش پیدا کند.

محمدرضا صائینی ظهر امروز (۳ آذرماه) در جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونای استان که به‌ صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به افزایش قدرت بیماری‌زایی ویروس کرونا، اظهار کرد: در موج اول شیوع بیماری کرونا با ابتلای یک فرد به بیماری کرونا در خانه، تنها ۴۰ درصد افراد خانه مبتلا می‌شدند ولی در موج سوم بیماری کرونا با توجه به افزایش قدرت سرایت ویروس، صد درصد افراد خانواده مبتلا می‌شوند.

وی با اشاره به افزایش سرعت شناسایی بیماران مبتلا با انجام تست سریع بیماری کرونا در استان، افزود: با توجه به افزایش شناسایی بیشتر افراد کرونایی در استان برای جداسازی این افراد از سایر اعضای خانواده، نیازمند اختصاص فضای بیشتر و افزایش نقاهتگاه‌های استان با ۷۰۰۰ تخت هستیم.

این مسئول، با بیان اینکه نقاهتگاه‌های دانشگاه علوم‌پزشکی استان، حالت پیش‌بیمارستانی دارد و پاسخ‌گوی همه نیاز استان در این زمینه نیست، تصریح کرد: ایجاد و اختصاص نقاهتگاه‌ها در استان به کنترل و مدیریت بیماری کرونا کمک شایانی می‌کند که در این راستا جمعیت خانوارهای استان تعیین شده و امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز آن مشخص و اعلام شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان، با بیان اینکه تبدیل همه پایگاه‌های سلامت به مراکز سرپایی کرونا، خدماتی که به نوزادان، خانم‌های باردار و سایر افراد ارائه می‌شود را دچار مشکل ‌می‌کند، ادامه داد: در بخش تحول نظام سلامت، حاشیه شهرهای استان تحت پوشش خدمات بهداشتی درمانی قرار گرفته ولی باید در مناطق مختلف شهر، پایگاه‌ها و مراکز ایجاد شود.

صائینی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت مدارس استان در راستای مقابه با بیماری کرونا، اظهار کرد: بسیج استان در اجرای طرح شهید سلیمانی همه توان را به کار برده ولی باز هم کمک و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان را می‌طلبد و جمعیت هلال‌احمر باید به گروه‌های نظارت استان اضافه شوند تا در سه ماه به اهداف تعیین شده برسیم.

وی با بیان اینکه وظیفه قرارگاه کرونا عملیاتی بوده و نباید مصوبه‌محور باشد، چراکه ستاد استانی می‌تواند مصوبات را اجرایی کند، افزود: سالمندان زنجانی با توجه به اقدامات افراد حمایت‌گر در قرنطینه معکوس قرار خواهند داشت، زیرا این افراد نیازمند کمک هستند و سعی می‌شود با تامین مایحتاج آن‌ها، از ورود سالمندان به اجتماع جلوگیری شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان نیز در ادامه این جلسه با تاکید بر اجرایی شدن مصوبات ستاد ملی و استانی پیشگیری و مقابله با کرونا، اظهار کرد: فعالیت قرارگاه علمیاتی ستاد مبارزه با کرونای استان در بخش‌های استان کمرنگ است و باید مصوبات ستاد ملی و استانی پیشگیری و مقابله با کرونا پیگیری شود.

مسیح‌الله سلطانی با تاکید بر اینکه در صورت اجرایی نشدن مصوبات ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا تذکرات لازم به دستگاه‌ مربوطه داده خواهد شد، خاطرنشان کرد: تاکنون اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی در استان موفقیت‌آمیز بوده و فشار اصلی این طرح بر روی اصناف استان است که همکاری خوبی در این زمینه داشتند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99090302322
  • خبرنگار : 50167