منصور آرامی صبح امروز(دوم آذرماه) با حضور در یک برنامه تلویزیونی، در خصوص تخریب منزل یک بانوی بندرعباسی، افزود: متأسفانه شهر بندرعباس حدود یک سومش بافت خودساخته و یک سومش بافت فرسوده است و دلیلش هم مهاجرت پذیری چه درون استانی چه بیرون استانی این شهر است که همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه منطقه ای که این خانه تخریب شده در بافت فرسوده قرار داشت، اظهار کرد: زمین مذکور طرحی نداشته و به نوعی مالکیت آن شخصی نیست.
آرامی با اشاره به اینکه آن بانوی بندرعباسی از سر ناچاری همچون فضایی را برای زندگی خود ساخته است، تصریح کرد: وظیفه تأمین مسکن براساس قانون برعهده دولت است و این بانو تحت پوشش بهزیستی بوده و دچار معلولیت است.
وی با بیان اینکه سازمان های حمایتی وظیفه تأمین مسکن این بانو و خانواده اش را برعهده داشته اند، اضافه کرد: گرچه ابهاماتی در قانون برای شهرداری ها وجود دارد اما قبل از اینکه این منزل ساخته شود، راه و شهرسازی باید از این زمین محافظت کند و این نهاد کجا بوده که اینچنین مورد تصرف قرار گرفته است.
عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس با اشاره به اینکه شهرداری بندرعباس باید جلوگیری کند از ساخت و ساز غیرمجاز و اشاره ای در قانون به تخریب نشده است، عنوان کرد: اگر ملکی ساخته شد به دو صورت می توان وارد عمل شد نخست رفتن به کمیسیون ماده ۱۰۰ یا حکم قضایی گرفته شود.
آرامی با بیان اینکه طبق بررسی های صورت گرفته این خانواده چندین بار به نهادهای حمایتی، شهرداری و راه و شهرسازی مراجعه کرده اند، افزود: کسی به خواسته این خانواده توجه نکرده و بنده با مددکار اجتماعی این خانواده در تماس هستم.
وی با اشاره به اینکه این خانواده جز کسانی هستند که نیازمند مسکن بوده و هستند، خاطرنشان کرد: دولت های مختلف طرح های مختلف تامین مسکن داشته اند اما ظاهرا جوابگو نبوده و کشور در سال به یک میلیون مسکن نیاز دارد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح جهش تولید مسکن از کمیسیون عمران به صحن علنی رفت و به تصویب رسید که در آن طرح دولت و بخش خصوصی باید یک میلیون مسکن در سال به مدت چهار سال ساخته شود و تمامی نیازها در این طرح دیده شده است و اجرای درست آن می تواند بسیاری از مشکلات چه در شهر چه در روستا را برطرف کند.
آرامی با بیان اینکه علی رغم اینکه بندرعباسی شهر اقتصادی است اما مردم نیازمند به مسکن همچون این بانو وجود دارد، اضافه کرد: اکنون ۳۸ هزار واحد به نام مسکن مهر در بندرعباس وجود دارد که شرایط مناسبی ندارد و در حال پیگری برای بهبود این وضعیت هستیم.
وی ادامه داد: در محدوده مسکن مهر به دنبال تأمین زمین برای اقشار آسیب پذیر هستیم تا بتوانیم مشکلات را به حداقل برسانیم.
این نماینده مجلس با اشاره به عذرخواهی شهردار بندرعباس بابت برخورد صورت گرفته با بانوی بندرعباسی، اظهار کرد: به نظرم این موارد توجیه بوده است؛ شورای شهر باید پاسخگو باشد و با بررسی و برگزاری جلسات تخصصی نیز مدیریت درستی کند.
عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس با بیان اینکه عملکرد درستی در سازمان شهرداری ها نه تنها در بندرعباس بلکه در سراسر کشور وجود ندارد، اظهار کرد: سازمان شهرداری ها در بخش آموزش و نظارت کوتاهی شده است.
وی با اشاره به اینکه در شهرداری بندرعباس ۵۰۰ نیرو بدون ضوابط قانونی وارد مجموعه شهرداری شده اند، افزود: سازمان شهرداری ها باید با اینچنین عملکردها برخورد کند و باید فرآیند های مبهم شهرداری بندرعباس نیز روشن شود.
آرامی با بیان اینکه قانون کمیسیون ماده ۱۰۰ دچار اشکالات فراوان است، خاطرنشان کرد: قول می دهم حتی یک روز هم افراد در فیلم آموزش ندیده اند و برخورد صورت گرفته نیز به طور حتم با این حادثه تلفیق پیدا می کند.
به گزارش ایسنا، طبق گفته دادستان شهرستان بندرعباس تاکنون ۸ نفر از افراد برخورد کننده در این فیلم تحریب منزل بانوی بندرعباس با دستور قضایی در بازداشت و تحت قرار تأمین کیفری به سر می برند.
انتهای پیام