مدیر صندوق کارآفرینی امید اردبیل دوم آذر با حضور درخبرگزاری ایسنا با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۹۷ در استان پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی با همراهی روستائیان آغاز شده است، خاطرنشان کرد: با این اقدام خوب توانستیم در بسیاری از مناطق روستایی و محروم فرصت اشتغال و رونق اقتصادی را فراهم کنیم.
وی ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید به معنای واقعی تسهیلات حمایتی پرداخت کرده و با اعطای وامهای قرضالحسنه، رونق فعالیت سالم اقتصادی توام با اشتغال را دنبال میکند.
بابایی مهر گفت: پرداخت تسهیلات به طرحهای اشتغالزا و تولیدی در قالب استراتژی سه گانه "هر روستا یک محصول"، "روستای بدون بیکار" و "صندوقهای خرد زنان روستایی" را از جمله راهبردهای تدوین شده برای صندوق کارآفرینی امید است.
وی به عملکرد تسهیلات پرداختی صندوق کارآفرینی امید استان در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: در بخش کشاورزی برای یک هزار و ۷۲۲ طرح ۴۶۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده تا زمینه اشتغال ۲ هزار و ۱۶۵ نفر فراهم آید.
بابایی مهر از پرداخت تسهیلات برای ۳ هزار و ۲۳۱ طرح صنعتی با اشتغال ۳ هزار و ۸۷۷ نفر خبر داد و گفت: برای این طرحها صندوق کارآفرینی امید استان بیش از ۸۲۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید اردبیل ادامه داد: در بخش خدمات نیز برای ۲ هزار و ۷۹۹ طرح ۵۱۴ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده تا فضای اشتغال برای ۳ هزار و ۳۵۷ نفر به وجود آید.
وی یادآور شد: در بخش ازدواج، معیشت و نیازمندیهای ضروری صندوق کارآفرینی امید استان برای ۴ هزار و ۹۷۱ متقاضی ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل با اشاره به تسهیلات پرداختی صندوق در شهرستان نمین یادآور شد: در این شهرستان برای ۷۴ طرح با اشتغال ۹۴ نفر بیش از ۳۰ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده که در روستای بدون بیکار سوها ۲۲ فقره طرح که اغلب کشت گیاهان دارویی و گلخانهای است، منابع پرداختی صندوق رقم قابل توجهی است.
وی در ادامه یادآور شد: ۹۲۳ طرح تولیدی در اردبیل از منابع صندوق کارآفرینی امید بهرهمند شده است به طوری که با اجرایی شدن این طرحها زمینه اشتغال یک هزار و ۴۰۲ نفر فراهم شده تا در قالب طرحهای اشتغال پایدار روستایی به رونق اقتصادی این مناطق کمک شود.
انتهای پیام