مسیحالله سلطانی شامگاه دیروز (اول آذرماه) در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت زنان و خانواده که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، در رابطه با جمعآوری متکدیان استان در نیمه نخست امسال، اظهار کرد: در این بازه زمانی ۴۴۳ متکدی در استان جمعآوری شدند که از این تعداد ۳۴۷ نفر مرد و ۹۶ نفر زن بودند.
وی با بیان اینکه ۳۰ درصد از متکدیان در شهر زنجان زندگی میکنند، افزود: ۲۶۴ نفر از متکدیان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار گرفتند؛ همچنین ۲۸ نفر به دستگاه قضایی استان معرفی، یک نفر به مراکز ترک اعتیاد، ۴۵ نفر به استان خود برگشت داده شده و ۵ نفر نیز از اتباع خارجی بودند.
این مسئول با اشاره به افزایش ۴ درصدی متکدیان در استان نسبت به نیمه نخست پارسال، تصریح کرد: متکدیان بیشتر در شهرستانهای زنجان، ابهر، خدابنده و خرمدره حضور دارند که جمعآوری آنان نیازمند همکاری دستگاههای ذیربط از جمله دستگاه قضایی استان است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان با اشاره به آغاز جمعآوری جدی متکدیان از سال ۹۳ در استان زنجان، خاطرنشان کرد: وجود متکدیان در شهر، منظر شهری را مخدوش میکند.
شهردار زنجان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه طی هشت ماهه امسال، ۶۴۵ متکدی در زنجان توسط شهرداری با همکاری نیروی انتظامی جمعآوری شدند، اظهار کرد: از ۶۴۵ متکدی جمعآوری شده، ۴۹۳ نفر مرد و ۱۴۸ نفر زن (۱۹ مورد کودک، ۳۶ مورد جوان و ۴۹۳ مورد بزرگسال) بودند.
حبیبالله ملایییگانه، از بومی بودن ۵۰۱ متکدی جمعآوری شده در استان خبر داد و افزود: ۷۲ نفر از متکدیان غیربومی بوده و ۴۵ درصد به تعداد ۳۷۹ نفر تحویل بهزیستی شدند، ۲۰۶ نفر نیز تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان قرار گرفتند.
وی با اشاره به رصد خوب اطلاعات متکدیان توسط شهرداری زنجان و معرفی واجدان شرایط به ادارهکل بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان، تصریح کرد: متکدیان دارای اعتیاد نیز به مراکز ترک اعتیاد معرفی میشوند.
این مسئول با تاکید بر اینکه هیچ بیخانمانی نباید بدون خانه بماند، خاطرنشان کرد: متکدیان استان به گرمخانههای استان معرفی شوند تا از امکانات زندگی و غذا استفاده کنند.
انتهای پیام