«نیره پورملایی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن بیان این که مدیریت پسماندهای بیمارستانی به دلیل دارا بودن پتانسیل عفونتزایی و وجود ضایعات خطرناک دارای اهمیت زیادی است، میگوید: بیتوجهی به مدیریت و کنترل این پسماندها در مراحل مختلف تولید، جمعآوری، حمل و نقل و دفع نهایی میتواند مشکلات عدیدهای را در جهت سلامت انسان و محیط زیست به ویژه در شرایط کنونی شیوع بیماری کرونا به همراه داشته باشد.
وی از نظارت مستمر محیط زیست بر سیستمهای بیخطرساز بیمارستانهای استان خبر میدهد و تصریح میکند: این نظارتها از طریق آزمایشگاههای سازمان حفاظت محیط زیست و آنالیزهای مربوطه انجام میشود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان با بیان این که از ۲۰ بیمارستان فعال در استان یزد ۱۸ بیمارستان به سیستم بیخطرساز زبالههای عفونی مجهز است، میگوید: به صورت ماهیانه نتایج تست بیخطرساز این بیمارستانها به صورت خوداظهاری به این اداره کل محیط زیست ارسال میشود که تاکنون در اکثر موارد مشکل خاصی مشاهده نشده و عملکرد آنها مطابق با استانداردهای زیست محیطی بوده است.
وی تصریح میکند: البته در مواردی هم که عملکرد دستگاه بیخطرساز دارای نواقصی بوده، با مکاتبه به بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی، موضوع مورد پیگیری قرار گرفته است.
پورملایی با تاکید بر این که پسماندها پس از بیخطرسازی جهت دفن بهداشتی تحویل شهرداری داده میشود، میگوید: نظارت بر اجرای ضوابط و روشهای مصوب دفن زبالههای بیخطر شده مطابق با قوانین و ضوابط مربوط به مدیریت پسماندهای پزشکی برعهده دانشگاه علوم پزشکی استان است و و ادارات محیط زیست به عنوان ناظر عالی عمل میکنند.
انتهای پیام