وکیل آنلاین؛ خدمات حقوقی آنلاین در موسسه حقوقی اوستا

در این متن ما به بررسی وکیل آنلاین می پردازیم.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام موسسه حقوقی اوستا، با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی امروزه بسیاری از خدمات به صورت اینترنتی و آنلاین انجام می شود که وکالت و مشاوره هم از این قائله مستثنی نیست. امروزه مردم با یک جست و جوی ساده در اینترنت به دنیایی از اطلاعات مختلف دست پیدا می کنند.

در مورد وکیل هم همین گونه است و وکلا با استفاده از وب سایت ها، وبلاگ ها و صفحات شخصی در دنیای مجازی در چرخه اطلاعات قرار گرفته اند و به این وسیله به مردم اطلاعات حقوقی را ارائه می دهند. 

امروزه کار وکالت هم مانند سایر کارها بدون نیاز به حضور فیزیکی موکل و از طریق تلفن و اینترنت انجام می شود که با توجه  به نیاز روزافزون مردم به اطلاعات حقوقی و استفاده آن ها از وکیل در زمینه های مختلف حقوق موسسه حقوقی اوستا خدمت جدیدی را به مجموعه خدمات خود اضافه نموده است تحت عنوان وکیل آنلاین که در این خدمت جدید خدمات مشاوره ای آنلاین در اختیار شهروندان محترم قرار می گیرد که به صورت آنلاین می توانند تمام سوالات حقوقی خود را در زمینه های مختلف حقوقی و ثبتی از مشاوران و وکلا موسسه پرسیده و جواب های کامل دریافت نمایند.

وکلا و مشاوران موسسه حقوقی اوستا در طول شبانه روز پاسخگوی سوالات مردم می باشند. وکیل آنلاین خدمت جدید از موسسه اوستا است که برای تمام شهروندان لازم و ضروری می‌باشد زیرا که با توجه به حجم پرونده های حقوقی و همچنین مسافت های طولانی و مشغله فراوان نیاز مردم به خدمات مشاوره ای آنلاین بیش از پیش احساس می شود.

تمام اقشار مردم با مراجعه به سایت موسسه حقوقی اوستا می توانند سوالات خود را از وکلای موسسه پرسیده و وکلا و مشاوران موسسه در اسرع وقت به آن ها پاسخ دهند.

برای روشن شدن مطلب در مورد وکیل و وکالت می توانید ادامه متن را مطالعه نمایید.

معنای لغوی وکیل

کارگزار، مباشر، کسی که شخص انجام کارهای خود را به وی واگذار می کند، نمایندگان مجلس که از طرف مردم انتخاب می شوند.

معنای حقوقی وکیل

طبق ماده ۶۵۶ قانون مدنی وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام کاری نایب خود قرار می دهد. وکالت در زمره عقود جایز است.

موارد مرتفع شدن وکالت مطابق قانون مدنی

. عزل وکیل توسط موکل

. استعفای وکیل

. به موت یا جنون وکیل یا موکل

طبق ماده ۶۷۹ موکل می تواند هر وقت بخواهد وکیل را عزل کند مگر این که عدم عزل وکیل در ضمن عقد لازمی شرط شده باشد.

انواع وکالت

وکالت مطلق: یعنی شخصی را برای تمام امور وکیل قرار دهد که شامل امور اداری ومالی موکل می شود.

وکالت مقید: یعنی وکیل فقط در مورد مشخصی که موکل تعیین می کند حق دخالت دارد.مثل خرید خانه یا فروش خانه.

وکالت از لحاظ شکلی به وکالت رسمی، عادی یا شفاهی تقسیم می شود. مورد وکالت باید امری باشد که به موجب قانون یا طبیعتا در انحصار شخص نباشد مثل وکالت در مجلس معامله که باید خود شخص عمل نماید و نمی تواند فرد دیگری را به عنوان وکیل معرفی نماید و موضوع دیگر این که موکل خودش قادر به انجام موضوع وکالت باشد به طور مثال فرد ورشکسته که از دخالت در اموال ممنوع است نمی تواند در مورد آن به دیگری وکالت دهد.

انواع وکیل :

۱. وکیل انتخابی: رایج ترین نوع وکیل است که موکل فردی را به عنوان وکیل خود انتخاب می کند که در مراجع قضایی به دفاع از وی بپردازد.

۲. وکیل تسخیری: این وکیل در امور کیفری به وکالت می پردازد یعنی در امور کیفری که وجود وکیل در دادگاه و برای دفاع از متهم لازم است  و شخص متهم بضاعت مالی نداشته باشد و یا به هر دلیلی از اخذ وکیل خود داری کند دادگاه از میان وکلای دادگستری یک وکیل برای وی انتخاب می کند .به وکیلی که به این نحو وارد پرونده می شود وکیل تسخیری می گویند.

۳. وکیل معاضدتی: در صورتی که فرد تمکن مالی نداشته باشد می تواند از کانون وکلا تقاضای وکیل معاضدتی کند. کانون هم پس از بررسی شرایط متقاضی برای وی وکیل معاضدتی تعیین می کند. وکیل معاضدتی حق دریافت هیچ گونه وجهی را از موکل خود ندارد به استثنای هزینه تمبر دادرسی.

۴. وکیل سازمانی: بر اساس قانون حمایت از نیروهای مسلح و دولتی در صورتی که این کارمندان دولتی چه کشوری و چه لشکری در زمان انجام خدمت خود با مشکل حقوقی و قضایی روبه رو شوند سازمان محل خدمت موظف است متخصصان حقوقی خود را به عنوان وکیل برای دفاع از کارمندان در اختیار آنها قرار دهد.

به چنین وکلایی که در مراجع قضایی از حقوق کارمندان خود دفاع می کنند، وکیل سازمانی می گویند.

۵. وکیل اتفاقی: در برخی موارد افرادی در رشته حقوق تحصیل کرده اند ولی هنوز شغل آن ها وکالت نیست ولی به صورت کاملا اتفاقی در مسیر حل مشکلات و رسیدگی به پرونده خویشاوندان خود در مراجع قضایی قرار می گیرند.

در واقع این افراد بدون وارد شدن به مراحل کارآموزی و آزمون کانون وکلا در یک مورد خاص پروانه وکالت اخذ نموده اند و با سپری نمودن روند قانونی و پرداخت هزینه ها می تواند چنین وکالتی را بپذیرد و از این طریق از حقوق خویشاوندانش دفاع کند، به چنین وکیلی وکیل اتفاقی می گویند.

در صورت داشتن هرگونه سوال در زمینه های حقوقی با اوستا تماس بگیرید. ۴۵۴۰۳-۰۲۱

انتهای رپرتاژ آگهی

  • شنبه/ ۱ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99090100506
  • خبرنگار : 30054