به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک عربی، محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی انصارالله با بیان این مطلب، از دبیرکل سازمان ملل خواست تا محاصره را محکوم کرده و خواهان برداشتن این محاصره شود، چراکه این محاصره اصول را زیر پا گذاشته و همچنین اینکه مجوزهایی برای انجام حرکت کشتیها از سوی سازمان ملل وجود دارد.
وی خواهان نشست مشترکی با مسئولان ذی ربط در سازمانهای بین المللی برای بررسی تمامی موانع و دست یابی به راه حلهای واقعی شد.
الحوثی خاطرنشان کرد که عدم وفاداری کشورهای متجاوز و دستنشاندههایشان به تعهدات خود عامل ریزش ارزش پول است.
از سوی دیگر، وزارت بهداشت در دولت نجات ملی یمن وابسته به انصارالله، اعلام کرد که ائتلاف عربی تحت امر عربستان عامل کشته و زخمی شدن ۶۸۴۸ کودک در حملات هوایی از زمان آغاز عملیات نظامی آن در ۲۶ مارس ۲۰۱۵ است.
وزارت بهداشت یمن در بیانیهای به مناسبت روز جهانی کودک اعلام کرد که ائتلاف متجاوز باعث وقوع بزرگترین فاجعه انسانی در جهان برای کودکان یمن شده است و جان ۲۶۴۳ کودک را در حملات مستقیم خود گرفته و ۴۲۰۵ کودک را زخمی کرده است.
وزارت بهداشت یمن اعلام کرد، تعداد کودکان زیر پنج سال که به مبتلا به سوء تغذیه هستند، حدود دو میلیون کودک هست که ۴۰۰ تن از آنها در وضعیت نابسامانی هستند.
انتهای پیام