کنترل انصارالله یمن بر یکی از پادگان‌های اصلی نیروهای دولت مستعفی

منابع یمنی از کنترل انصارالله یمن بر یکی از پادگان‌های بزرگ نیروهای دولت مستعفی در استان مأرب خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، منبعی در استان مأرب اعلام کرد، انصارالله و ارتش یمن به پادگان استراتژیک ماس در شمال غرب مأرب حمله کردند و نیروهای دولت مستعفی یمن به دنبال این حمله از پادگان عقب‌نشینی کردند.

به گفته این منبع در این حمله تعدادی از نیروهای دو طرف کشته و زخمی شدند.

این منبع اعلام کرد، ادامه فشارهای نظامی انصارالله بر نیروهای دولت مستعفی یمن در مناطقی به سمت پادگان ماس، نیروهای دولت عبدربه منصورهادی، رئیس‌جمهور مستعفی را مجبور کرد تا پادگان را تخلیه کنند. پیش از آن نیز نیروهای عربستانی خودروهای زرهی و توپخانه‌هایشان را به پادگان تداوین در شرق مأرب منتقل کرده بودند.

کنترل انصارالله بر این پادگان که مقر فرماندهی منطقه هفتم نظامی نیروهای منصورهادی است، می‌تواند موجب آشفتگی این نیروها و پیشروی انصارالله به سمت شهر مأرب شود که مقر وزارت دفاع دولت مستعفی و پادگان‌های ائتلاف و تأسیسات نفتی و حیاتی دیگر است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱ آذر ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99090100236
  • خبرنگار : 71516