ادعای تبادل پیام بین ایران و آمریکا از طریق کشورهای عربی از سوی یک مسئول آمریکایی

معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور خلیج فارس با اشاره به تمایل دولت کنونی آمریکا به مذاکره با ایران، مدعی تبادل پیام میان تهران و واشنگتن از طریق برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس شد.

به گزارش ایسنا، در حالی‌که محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان اخیرا در گفت‌وگویی اعلام کرد:  «ما مخالف مذاکره نبودیم، مخالف مذاکره هم نیستیم، مذاکره هم در چارچوب ۱+۵ امکان‌پذیر است، اما ورود آمریکا به این چارچوب نیازمند این است که خودش را با مقررات تطبیق دهد. ما هم نمی‌گوییم که خود را با مقررات تطبیق نمی‌دهیم. اگر آمریکا خود را با مقررات تطبیق دهد، ما نیز خودمان را با مقررات تطبیق می‌دهیم و این موضوعی است که صریحاً اعلام شده است.» الشرق الاوسط، به نقل از تیموتی لیندرکینگ، معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور خلیج فارس مدعی شد که دولت کنونی آمریکا تمایل واقعی به مذاکره مستقیم با ایران داشت اما تهران این مساله را نپذیرفت و به رفتارهای خود ادامه داد.

وی گفت: پیام‌هایی میان ایران و آمریکا به واسطه برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج(فارس) رد و بدل شد.

این مسئول آمریکایی بدون اشاره به زمان تبادل پیام ها و بدون نام بردن از واسطه ها گفت: امیدواریم که واشنگتن و تهران بر خلاف تماس های غیر مستقیمی که در راستای تبادل زندانیان و دیگر امور از طریق واسطه ها داشتند، به مذاکره مستقیم برسند.

وی بار دیگر بر تمایل دولت ترامپ به مذاکره با ایران تاکید کرد و گفت: این ایران است که تمایل به گفت وگو ندارد و امیدوارم بر اساس شروط و قوانینی که در مورد آن ها توافق نظر داریم به گفت‌وگو برسیم.

به گزارش ایسنا، جان بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا نیز در گفت و گویی در پاسخ به این سوال که آیا ترامپ اقدام نظامی علیه ایران اتخاذ می کند گفت: نه فکر نمی کنم.  این یکی از همان روش های معمول غیرمعقول، گمراه کننده و متناقض و عجیبی است که طبق آن تصمیم گیری می کند. 
بولتون ادامه داد: به ذهنش خطور می کند و فکر می کند که خوب می شود اگر چنین کاری را انجام دهد.  سپس درباره اش صحبت می کند و بعد از آن منصرف می شود و توجهش به چیزی دیگر جلب می شود.  فکر نمی کنم که اصلا احتمال چنین چیزی وجود داشته باشد. 

بولتون سپس گفت که از نظر او ترامپ ظرف مدت سی روز آینده به ملاقات با مقامات ایران و مذاکره برای بازگشت به توافق هسته ای فکر می کند.  

انتهای پیام

  • جمعه/ ۳۰ آبان ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 99083020715
  • خبرنگار : 71579