احمد حسین فتایی امروز ۲۶ آبانماه، اظهار کرد: همزمان با بیست و هشتمین دوره هفته کتاب و با همکاری ادارهکل بهزیستی، شاهد توزیع گسترده کتاب در مناطق حاشیهنشین شهری و روستاهای کم برخوردار استان با هدف افزایش فعالیتها و توسعه فرهنگی خواهیم بود.
وی تصریح کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب میفرمایند: کتاب، دروازهای بهسوی گسترهی دانش و معرفت بوده و کتاب خوب، یکی از بهترین ابزارهای کمال بشری است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان خاطرنشان کرد: حمایت از ناشران و مؤلفین استانی از مهمترین وظایف این ادارهکل است و در همین راستا طی سال گذشته بالغبر ۶۰۰ میلیون ریال خرید کتاب از انتشارات و نویسندگان استان صورت گرفت و همچنین ۲۸ هزار عنوان کتاب در سطح استان توزیع شد.
فتایی اضافه کرد: همچنین تعداد زیادی از فعالان عرصه کتاب استان طی یک سال گذشته به عضویت صندوق اعتباری هنر در آمده و از تسهیلاتی همچون بیمه و مستمری بهرهمند شدهاند.
وی بیان کرد: در سال ۹۸ دو شهر کوهدشت و خرمآباد و پنج روستای سطح استان در بین برترین شهرها و روستاهای دوستدار کتاب و کاندیداهای پایتخت کتاب کشور حضور داشتند که از ظرفیت فرهنگی ویژه لرستان در حوزه کتابخوانی خبر میدهد و نیاز است این گستره به سایر نقاط استان نیز بسط و گسترش یابد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در ادامه با اشاره به رشد چشمگیر اعتبارات عمرانی این ادارهکل در حوزه ساختوساز فضاهای کتابخانهای، ادامه داد: ما بهعنوان مجری طرح ساخت پنج باب کتابخانه عمومی در سطح استان شامل سه کتابخانه درجه یک در شهرستانهای بروجرد، الیگودرز و دورود و دو باب کتابخانه درجه دو در سلسله و پلدختر، طی سال گذشته با حمایتهای استاندار لرستان و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، توانستیم پس از بالغبر ده سال از آغاز به کار، اعتبارات عمرانی خوبی را به این پروژهها اختصاص داده و کتابخانه درجه یک استاد آیتی بروجرد را به نهاد کتابخانهها جهت تجهیز و افتتاح، تحویل دهیم که قرار است طی هفته جاری افتتاح شود.
فتایی اظهار کرد: همچنین کتابخانه درجه یک الیگودرز طی ماه آینده و سایر پروژهها از جمله کتابخانه شهید باهنر بروجرد که بازسازی آن بر عهده ما بوده است تا پایان سال به نهاد کتابخانههای عمومی استان تحویل داده خواهد شد.
وی با اشاره به برنامههای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در بیست و هشتمین دوره هفته کتاب، اضافه کرد: طی این هفته ۱۰ برنامه در مرکز استان و نزدیک به مناسبت ۲۰ برنامه در سایر شهرستانها به اجرا درمیآید که از آن جمله میتوان به برگزاری دو پویش من کتاب میخوانم و با یار مهربان در خانه «رونمایی از کتابهای نویسندگان و ناشران استان با ارجحیت کتابهای دفاع مقدس به مناسبت چهلمین سالگرد این رویداد، فضاسازی تبلیغی و ساخت و توزیع کلیپها و موشن گرافیهای آموزشی با محوریت فرهنگ مطالعه و همچنین برنامههای مشارکتی مانند مسابقه کتابخوانی با همکاری صداوسیمای استان و در بستر برنامههای شبانه شبکه افلاک، برگزاری مسابقه انشاءنویسی با موضوع مدافعین سلامت» با مشارکت آموزشوپرورش و کانون پرورش فکری و اهداء کتاب به مراکز فرهنگی تحت پوشش بهزیستی و توزیع کتاب در سطح مناطق روستایی و حاشیهنشین استان اشاره کرد.
فتایی ضمن دعوت هم استانیها به اجرای دقیق محدودیتهای کرونایی اعلام شده، خاطرنشان کرد: متأسفانه در حال حاضر پنج شهر استان در بین ۱۰۰ شهر بحرانی و پرخطر کشور قرار دارد و رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی، اصول فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده مداوم از ماسک و عدم حضور در تجمعات گسترده از جمله مراسمات عروسی و ترحیم و همچنین کاهش ترددهای غیرضروری در سطح شهرها توسط مردم میتواند بخش عمدهای از مشکلات را مرتفع سازد.
انتهای پیام