"احسان تابشنژاد" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به ضرورت توسعه شهری افزود: کارخانه آسفالت، شن و ماسه شهرداری دهدشت میتواند کمک فراوانی به تحقق این مهم داشته باشد، اما متاسفانه این دو سرمایه عظیم ماه ها به دلیل عدم مدیریت صحیح، راکد و بدون استفاده مانده بودند که با تلاش های شبانه روزی در سه هفته گذشته و انجام تعمیرات لازم این دو کارخانه از امروز به چرخه تولید بازگشتند.
وی با توجه به محصولات تولیدی این دو کارخانه اظهار کرد: در کارخانه سنگ شکن روزانه بیش از ۶۰ تن انواع ماسه شسته و شکسته، شن نخودی، شن بادامی و شن فال تولید و در کارخانه آسفالت ظرفیت تولید روزانه ۱۲۰تن وجود دارد.
شهردار دهدشت تصریح کرد: در این دو کارخانه ظرفیت تولید سالانه بیش از ۲۶ هزار تن شن و ماسه و ۴۳ هزار تن آسفالت وجود دارد که تلاش می شود با استفاده از تمامی امکانات و ظرفیتهای موجود اقدامات موثری را در توسعه مناطق مختلف و زیر ساخت های شهر دهدشت انجام دهیم.
تابش نژاد با اشاره به مزایای راه اندازی این دو کارخانه بیان کرد: از مهمترین مزایای اجرای این طرح، توسعه مناطق شهری، آسفالت معابر، استفاده بخش خصوصی در حوزه راهسازی شهرستانهای چرام و کهگیلویه و تامین مصالح ساختمانی مورد نیاز مردم با قیمت و کیفیت مناسب است.
وی ادامه داد : در این دو کارخانه ۹ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند و روزانه با ماشین آلات و سیستم استاندارد اتاق فرمان، کار تولید محصول و ارائه خدمات به شهروندان چرام و کهگیلویه را انجام می دهند.
انتهای پیام
شهردار دهدشت خبر داد
بازگشت دو کارخانه آسفالت و شن و ماسه به چرخه تولید
شهردار دهدشت از سرگیری فعالیت دو کارخانه شن و ماسه به چرخه تولید در این شهر خبر داد.