به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، چهاردهمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهم امامی و دیگر متهمان به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
در ابتدای جلسه قاضی از وکیل متهم محمدتقی روحی خواست در جایگاه قرار گیرد، وکیل متهم روحی در جایگاه قرار گرفت و گفت: در جلسه قبل دولتشاهی اعلام کرد که موکل بنده در افتتاح حساب و کارهای شرکت دخالتی نداشته است. موضوعی که موکل بنده نیز آن را اعلام کرده است؛ چرا که وی هیچوقت به بانک سر نزده و مدیران کارتن خواب را همراهی نکرده است جز در یک مورد که آقای حسینی را به بانک برده است.
وی ادامه داد: دولتشاهی یک مؤسسه حسابداری داشته که موکل بنده در سال ۹۴ جذب این مؤسسه میشود و کارهای اداری و دفتری انجام میدهد؛ شرکتهای منتسب به محمد امامی و فرزان راد در مورد موکل بنده فاقد وجاهت قانونی است چرا که ایشان کارمند دولتشاهی بوده است.
وکیل متهم روحی افزود: موکل بنده عمل مادی مثبتی مبنی بر اینکه بخواهد معاونتی در جرم انجام دهد نداشته و در این میان وحدت قصدی نیز صورت پیدا نکرده است.
در ادامه نماینده دادستان خطاب به وکیل متهم روحی، گفت: نقش آقای روحی آن بوده که مدیران را وارد شرکت کرده و پس از آن وارد بانک کرده است.
قهرمانی ادامه داد: در یک جلسهای، آقایان تأکید داشتند که فردا باید ضمانتنامهها صادر گردد چرا که هیئت مدیره منتظر است، لذا با آقای پویانمهر همان روز تماس میگیرند که پویانمهر در آن موقع در بهشت زهرا حضور داشت و باتوجه به اینکه این موضوع برای آقایان اهمیت داشت محمدتقی روحی به بهشت زهرا میرود و امضای مدیر شعبه را در آنجا میگیرد لذا نقش او در تصویب این ضمانتنامهها محرز است.
نماینده دادستان گفت: روحی عضو هیئت مدیره شرکتهای فرزانراد بوده و جزو تیم فرزان در بانک رفاه بوده است.
در ادامه وکیل متهم روحی گفت: من از موکل خود سئوال کردم و گفتند که بنده هیچگاه برای افتتاح حساب و ثبت شرکتها حضور پیدا نکردم.
وی ادامه داد: دولتشاهی دو کارمند داشت که یکی از آن روحی و دیگری پرویز نسترن تهرانی بوده است. این در حالی است که روحی ماهانه ۲ میلیون تومان حقوق میگرفته است، اما نسترن تهرانی از ترکیه هم ساپورت میشده اینها مواردی است که نیازمند رسیدگی است.
وکیل متهم روحی گفت: باید مشخص شود که چه جرمی اتفاق افتاده و موکل چه اعمال مجرمانهای انجام داده است.
گفتنی است در ادامه قاضی از نماینده دادستان خواست توضیحات خود را بیان کند.
نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و بخشی از اظهارات متهم روحی را قرائت کرد.
قهرمانی با اشاره به نقش فردی به نام امیرحسین کریمیان که در اظهارات متهم روحی به آن اشاره شده بود، گفت: امیرحسین کریمیان فردی است که شبکهای داشته و دارای اسناد جعلی است، وی متولد آرژانتین است، اما خانواده او در ایران هستند، او در دادگاه استان البرز پرونده دارد، اما اکنون متواری است.
وی ادامه داد: وی یک متهم کلان است و امیدواریم در دادگستری کرج حکم این فرد نهایی شود؛ کریمیان فردی است که به فرزان راد یاد داده که چگونه سراغ بانکها رود.
قهرمانی در ادامه بیان کرد: برخی از شرکتهایی را که روحی اسم میآورد در بانک سرمایه نیست و در بانکهای دیگری است پرونده بانک رفاه، بانک مسکن و بانک صادرات خیلی تاسف بار است.
وی گفت: مدیر حقوقی بانک سرمایه همزمان مدیر حقوقی نفت پاسارگاد نیز بوده است.
در ادامه وکیل متهم روحی بیان کرد: از لحاظ روانشناسی کیفری موکل من شخصیت هیجانی دارد و به من گفته است که اظهاراتی که در مرحله دادسرا و آگاهی داشته را پس میگیرد.
ادامه دارد...