رضا فرامرزی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به پیگیریهای انجام شده برای رفع مشکلات فضاهای فرسوده عشایری استان، خوشبختانه اراده لازم برای جایگزینی فضاهای مناسب با فضاهای غیراستاندارد وجود دارد و قول داده شد در یک پروسه زمانی سه ساله فضاهای استاندارد، جایگزین همه مدارس سنگی و غیراستاندارد شوند. در شورای آموزش و پرورش مقرر شده که دستگاهها و مدارس، کانکسهای بدون استفاده خود را در اختیار آموزش و پرورش عشایری قرار دهند.
وی افزود: خوشبحتانه تاکنون تعداد زیادی کانکس به مناطق صعبالعبور عشایری ارسال شده و جایگزین فضاهای آموزشی غیراستاندارد شدند؛ در روزهای گذشته ۹ کانکس را در مناطق عشایری مستقر کردیم.
سرپرست آموزش و پرورش عشایری خوزستان بیان کرد: از این ۹ کانکس، ۵ کانکس در مناطق عشایری ایذه، یک کانکس در مسجدسلیمان، ۲ کانکس در لالی و یک کانکس در اندیکا مستقر شد. همچنین یک فضای آموزشی سهکلاسه در یکی از مناطق عشایری بسیار دور افتاده افتتاح شد.
فرامرزی با بیان اینکه این کار به همت بنیاد قلمچی و ادارهکل نوسازی مدارس صورت گرفت، ادامه داد: با توجه به اینکه مسیرهای عشایری بسیار صعبالعبور هستند و انتقال مصالح ساختمانی بسیار سخت است، از طرفی دیگر تعداد دانشآموزان مناطق عشایری نیز کمتر است؛ بنابراین در این مناطق از کانکس استفاده میشود.
وی در پایان با بیان اینکه برنامه سه ساله ادارهکل نوسازی برای جمعآوری مدارس سنگی آغاز شده است، گفت: در راستای جمعآوری مدارس غیراستاندارد، در یکی از مناطق عشایری اندیکا دو مدرسه افتتاح خواهد شد.
انتهای پیام