معاون استاندار آذربایجان غربی اعلام کرد

ساماندهی ۹۸ درصد از مزار شهدای آذربایجان غربی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: تاکنون بیش از ۹۵۰۰ مزارشهدا در استان ساماندهی شدند.

آیدین رحمانی امروز ۲۴ ابان در جلسه ساماندهی گلزار شهدا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: ساماندهی مزار شهدا و احترام به مزار شهدا کوچکترین کاری است که در برابر عظمت و ایثار و فداکاری این عزیزان می توانم انجام دهیم.

وی گفت: در حال حاضر ۹۸ درصد از مزار شهدا یعنی۹۵۲۹ مزار در مناطق شهری و روستایی استان ساماندهی شده است و مابقی نیز با حمایت دولت ساماندهی می شود.

وی همچنین به عقد تفاهم نامه رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با مقام عالی استان در خصوص تامین زمین برای ساخت مسکن برای خانواده معظم شهدا و ایثارگران اشاره کرد و افزود: تاپایان فعالیت دولت برای ۱۵۰۰ نفر از خانواده شهدا و ایثارگران زمین آماده و تحول این عزیزان خواهد شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۴ آبان ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99082415933
  • خبرنگار :