هوشنگ بازوند در نشست شورای برنامه ریزی استان با اشاره به زلزله بزرگ سال ۱۳۹۶ استان، اظهار داشت: در حوزه امداد و نجات و بازسازی خرابیهای ناشی از زلزله توانستیم یک رکورد بسیار خوب و بی نظیر را در دنیا به ثبت برسانیم.
استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: زلزله سرپل ذهاب یک بحران بسیار بزرگ بود که نظام جمهوری اسلامی کاملا سربلند از آن بیرون آمد و به عنوان یک برگ زرین در تاریخ انقلاب ثبت شد.
وی یادآور شد: در ایام زلزله کانال های معاند با نیت ناامید کردن مردم به شکل گسترده به دروغ پردازی و سیاه نمایی پرداختند که خوشبختانه در این عرصه ناکام ماندند.
مدیر ارشد استان حضور پررنگ شبکه های اجتماعی را یکی از ویژگی های زلزله سرپل ذهاب عنوان کرد و گفت: در زلزله های بم و و رودبار این فضای مجازی و شبکه های اجتماعی وجود نداشت، در حالیکه در لزله آبان ۹۶ کرمانشاه همه چیز فورا انعکاس می یافت.
استاندار کرمانشاه افزود: در مجموع عملکرد شبکه های اجتماعی داخلی خوب بود و در شکل گیری یک انسجام ملی برای کمک به آسیب دیدگان نقش مثبتی داشتند.
بازوند در بخش دیگری از سخنانش به موضوع بحران کرونا در استان کرمانشاه پرداخت و گفت: وضعیت بحران کرونا در استان کرمانشاه اصلا خوب نیست و در این شرایط همه دستگاه ها با هدف کمک به مردم باید به دانشگاه علوم پزشکی کمک کنند.
وی با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی هیچ اولویتی مهمتر از مبارزه با بیماری کرونا نیست، افزود: کادر درمان شامل پزشکان، پرستاران و بهیاران در یک شرایط بسیار سخت و دشوار با ایثار و کار جهادی به مداوای بیماران کرونایی می پردازند و در این شرایط عدم رعایت پروتکل ها ظلم و جفای آشکار در حق کادر درمان و مردم است.
استاندار کرمانشاه همچنین به تغییر ساعات کار ادارات در ایام کرونا پرداخت و گفت: از روز شنبه(۲۴ آبان) ساعات کاری ادارات از 7:30 صبح تا 14:30 خواهد بود و دستگاه ها می توانند در صورت صلاح دید مدیران مربوطه با 50 درصد پرسنل به فعالیت بپردازند. البته ادارات باید بگونه ای برنامه ریزی کنند که کار مردم روی زمین نماند.
وی همچنین از فعالیت های صورت گرفته در حوزه معادن استان تقدیر کرد و گفت: با تلاش های صورت گرفته زمینه بهره گیری از ظرفیت های راکد حوزه معدن برای رونق تولید و اشتغال فراهم شده است که اینکار مصداق اقتصاد مقاومتی و جهش تولید است.
بازوند همچنین به اهمیت بخش خدمات در اشتغال زایی اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از محورهای اصلی توسعه کرمانشاه بخش خدمات است که رونق این بخش مستلزم توسعه گردشگری و رفع موانع پیش روی این بخش می باشد.
وی افزود: مدیریت فعلی میراث تلاش های زیادی را برای توسعه گردشگری انجام داده و لازم است با ایجاد یک اجماع و انسجام موانع موجود را برطرف کند.
استاندار کرمانشاه گفت: طی مدت شیوع کرونا، مجموعه های بوم گردی و صاحبان تالارها متحمل خسارات زیادی شدند که میراث فرهنگی باید گزارشی از این خسارت ها ارایه دهد تا متناسب با این برآوردها، وام های ارزان قیمت در اختیار آن ها قرار گیرد.
انتهای پیام