به گزارش ایسنا،هزینههای انجامشده برگزاری نوزدهمین جشنواره نمایشهای آیینی- سنتی و بیستوششمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان و نیز کمک هزینه گروههای نمایشی سیوهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر و بیستوششمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان در سامانه شفافسازی سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده و از سوی روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی در اختیار رسانه ها قرار گرفته است.
پیش از این هزینههای انجامشده برگزاری سیوهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر و بیستودومین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر در این سامانه منتشر شده بود که حدود هشت میلیارد تومان برای آنها خرج شده است.
برای جشنواره نمایشهای آیینی و سنتی که مرداد سال گذشته برگزار شد نیز حدود 2 میلیارد و 250 میلیون تومان هزینه شده است. بخشهایی از این جشنواره مانند افتتاحیه و سمینار و نیز برخی اجراهای نمایشی در کاشان برپا شد که جزئیات آنها در این لینک قابل مشاهده است.
جشنواره تئاتر کودک و نوجوان هم که سال گذشته در همدان برگزار شد، حدود یک میلیارد و 200 میلیون تومان خرج داشته و البته مشخص نیست سهم مالی استان همدان در این جشنواره چقدر بوده است.
همچنین کمک هزینههای داده شده به گروههای نمایشی این رویداد در جدولی مجزا و با رقم حدود 220 میلیون تومان منتشر شده که جزئیات هزینههای صرف شده برای این جشنواره و کمک هزینهها در دو لینک جداگانه منتشر شده است.
اما در این گزارش شفافسازی، جدولی هم از کمک هزینه به گروههای نمایشی جشنواره فجر سال قبل منتشر شده است. سال 98 جشنواره فجر به دلیل انصراف تعداد زیادی از گروهها پرحاشیهترین دوره خود را پشت سر گذاشت و البته با وجود کنارهگیری تعداد زیادی گروه نمایش داخلی و خارجی حدود 6 میلیارد تومان برای آن هزینه شد.
در جدول کمک هزینهها بیشترین حمایت مالی از نمایش «بیگانه در خانه» محمد مساوات با رقم 100 میلیون تومان صورت گرفته است. مساوات و نمایش «بیگانه در خانه» بیشترین جایزههای اختتامیه جشنواره فجر را هم کسب کردند.
پس از او «شاه ماهی» رضا بهاروند با دریافت 40 میلیون تومان در رده بعدی دریافت کمک هزینه این جدول قرار دارد.
همچنین در جدول کمک هزینههای فجر در بخش دیگرگونهها بیش از 80 میلیون تومان کمک هزینه درج شده با این جزئیات که فقط نام چهار گروه با پرداخت 47 میلیون تومان ذکر شده و 33 میلیون تومان هم برای آمادهسازی مرحله اول و دوم 28 گروه صرف شده است. در این بخش دیگرگونههای اجرایی لازم به یاداوری است که ابتدا 18 گروه پذیرفته شده بودند که بعد 16 گروه از جشنواره انصراف دادند.
ریز کمک هزینههای گروههای نمایشی جشنواره فجر در این لینک قابل مشاهده است.
گزارشهای شفافسازی حوزههای مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای انتشار، ابتدا از سوی معاونتها به کمیته شفافسازی وزارتخانه ارائه و پس از بررسی و تایید در کمیته، توسط مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی در سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر میشود.
انتهای پیام